A hosszabbítást már nem bírtuk

Római Kaszások

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Tahin András, Boros Krisztina

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-03-24 15:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 h1 Végeredmény
Budai Aranysakálok 6 8 6 6 8 13 47
Római Kaszások 6 9 6 6 7 3 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Horváth Áron 13 Mihályi Barnabás Márk 7 Bonifert Barnabás 5 Felkai Dávid 3 Lenner Bianka Tirza 3 Horváth Anna Piroska 2 Juhász Adrienn 2 Bakos Anna Dominika 1 Kiszely Kristóf 1 Kurucz Martin Gábor, Horváth Hella Sára.

1. félidő

A küzdelmes első mérkőzés után, szinte azonnal kezdődött a második. A sakálok ellen múltkor nagy harc végén maradtunk alul, de a jó kezdés után bizakodva léptünk pályára.

Sok hibával kezdett mindkét csapat, összesen 12 pont esett az első negyedben. Tőlünk Áron és Nusi volt eredményes, de lett volna lehetőségünk bőven előnyt szerezni.Picit kapkodtunk,sokszor ész nélkül mentünk előre, pedig picit több türelemmel többet érhettünk volna. A második ötösben Barna, Barnus és Bianka is betalált és nyerte a játékrészt! A büntetőket most 50 %felett értékesítettük így előnnyel kezdtük a harmadik negyedet.

2. félidő

Ekkor Áron vette kezébe az irányítást és 6 pontjára egyedül egy sakál kosár érkezett. 5 pontos vezetésünket Adri növelte , majd pontszegény percek érkeztek számunkra, így ellenfelünk folyamatosan tudott kapaszkodni és 2 perccel a vége előtt át is tudták venni a vezetést. Az utolsó percben Barnus egyenlített majd 2/2 büntetőjével a vezetést is átvettük de a végén nem tudtuk most megnyerni a lepattanó párhatcokat és 12 másodperccel a vége előtt egálra mentette ellenfelünk a mérkőzést. Sajnos a hosszabbításban nagyon kijött a dupla mérkőzés és ellenfelünk is felbátorodott a hősies egyenlítést követően, így látszatra sima 47-37 lett a végeredmény oda.

Összegzés

Sajnálom hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést, az első találkozó hasonló körülmények között lett a miénk, moat ez nem sikerült. Örülök hogy többektől is visszalátok dolgokat amiket edzésen is gyakorlunk és hogy egyre több jó mérkőzést játszunk. Köszönjük a szurkolást mindenkinek aki kilátogatott és gratula minden Rómainak a hatalmas küzdésért!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00