A jó játék nagy különbségű győzelmet ért

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tóth Kitti, Török Béla

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 11:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 11 10 5 12 38
Kadett I. (ffi) 18 34 22 24 98

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Medveczky 10, Korpás 9/3, Katona 11/3, Vermes 15, Duránszkai 11
CS: Marossy 10/6, Léh 5, Kocsis 11/3, Szabados 9/3, BALOGH 6

1. félidő

Erős csapattal készültünk a vasárnapi mérkőzésre, az „A” keretünkből is hárman képviseltették magukat, mivel a forduló előtt a zuglóiak 4/4-es győzelmi mutatóval álltak a tabellán, ill. tavalyról is tudtuk, hogy jó ez a korosztályuk. A kezdésnél derült ki, hogy sérülések, betegségek miatt csak tartalékosan tudtak kiállni erre a mérkőzésre, így lett ez a meccs jóval simább az előzetes várakozásoknál.
Zónavédekezéssel kezdett ellenfelünk, és annak ellenére, hogy a csapatunk nagy része nem játszott még ilyen védekezés ellen, nem estünk kétségbe, egész jól megtaláltuk a réseket a védőfalban. Szépen járt a labda, sok tiszta helyzetet teremtettünk, hátul voltunk csak szellősek és az első negyedben nem tudtuk megállítani ellenfelünk lerohanásait.
Nagy nyomás alá helyeztük vendégeinket és a szerzett labdákból elért kosarakkal sokszor meg is spóroltuk a felállt védelem elleni játékot, így már a második negyed közepére nagy különbség alakult ki.
Újabb serdülő játékosunk mutatkozott be a kadet bajnokságban. Balogh megcsillogtatta a tehetségét, harcos védekezéssel, és kreatív támadójátékkal igazolta, hogy az idősebbek között is megállja a helyét.

2. félidő

Nagyon erős csapatmunkát végeztünk a fordulás után is, mindenki sokat tett hozzá, akár védő, akár támadóoldalon. Nehéz bárkit is kiemelni, és ahogy a dobott pontok is mutatják, jól elosztottuk a terheket egymás között. A zóna és az emberfogás ellen is gördülékenyen játszottunk, sok jó döntést hozva.

Összegzés

Szép volt fiúk! A nagy különbség annak köszönhető, hogy jól játszottunk és nem hagytunk teret a zuglóiaknak a kibontakozásra. Talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy ezzel a meccsel szintet léptünk a fejlődésünket tekintve. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00