A jó játék nagy különbségű győzelmet ért

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tóth Kitti, Török Béla

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 11:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 11 10 5 12 38
Kadett I. (ffi) 18 34 22 24 98

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Medveczky 10, Korpás 9/3, Katona 11/3, Vermes 15, Duránszkai 11
CS: Marossy 10/6, Léh 5, Kocsis 11/3, Szabados 9/3, BALOGH 6

1. félidő

Erős csapattal készültünk a vasárnapi mérkőzésre, az „A” keretünkből is hárman képviseltették magukat, mivel a forduló előtt a zuglóiak 4/4-es győzelmi mutatóval álltak a tabellán, ill. tavalyról is tudtuk, hogy jó ez a korosztályuk. A kezdésnél derült ki, hogy sérülések, betegségek miatt csak tartalékosan tudtak kiállni erre a mérkőzésre, így lett ez a meccs jóval simább az előzetes várakozásoknál.
Zónavédekezéssel kezdett ellenfelünk, és annak ellenére, hogy a csapatunk nagy része nem játszott még ilyen védekezés ellen, nem estünk kétségbe, egész jól megtaláltuk a réseket a védőfalban. Szépen járt a labda, sok tiszta helyzetet teremtettünk, hátul voltunk csak szellősek és az első negyedben nem tudtuk megállítani ellenfelünk lerohanásait.
Nagy nyomás alá helyeztük vendégeinket és a szerzett labdákból elért kosarakkal sokszor meg is spóroltuk a felállt védelem elleni játékot, így már a második negyed közepére nagy különbség alakult ki.
Újabb serdülő játékosunk mutatkozott be a kadet bajnokságban. Balogh megcsillogtatta a tehetségét, harcos védekezéssel, és kreatív támadójátékkal igazolta, hogy az idősebbek között is megállja a helyét.

2. félidő

Nagyon erős csapatmunkát végeztünk a fordulás után is, mindenki sokat tett hozzá, akár védő, akár támadóoldalon. Nehéz bárkit is kiemelni, és ahogy a dobott pontok is mutatják, jól elosztottuk a terheket egymás között. A zóna és az emberfogás ellen is gördülékenyen játszottunk, sok jó döntést hozva.

Összegzés

Szép volt fiúk! A nagy különbség annak köszönhető, hogy jól játszottunk és nem hagytunk teret a zuglóiaknak a kibontakozásra. Talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy ezzel a meccsel szintet léptünk a fejlődésünket tekintve. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…