A Komárom ellen kezdtük meg a Basketboyz Superchal

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Korompai Zsolt, Borsos Balázs

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2021-09-12 11:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Komárno ( 18 12 6 14 15 65
Óbudai Kaszások U11 10 16 6 13 14 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Zentai P 4, JÁNOSI G 14, Dévai M, Pataki B, Daróczi G 3, Dalloul M 1, Csizmazia K 2, Krémer D, SÁNDOR F 7, Balpataki B 7, KONECSNYI B 21.

1. félidő

A hétvégén rendezték meg a BasketBoyz Superchallenge tornasorozat első U11-es fordulóját, ahol a mienk a Komárom és a Rátgéber Akadémia ellen léptek pályára. A Komárom ellen tudtuk, hogy egy nagyon intenzív, futós mérkőzés vár ránk, remek alkalom volt számunkra, hogy gyakorolhassunk ilyen sebességen játszani. Az első negyedben rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, sokszor úgy érzem mi is meglepődtünk ezen, talán ez is szerepet játszott abban, hogy habár a pontszerzési lehetőségek megvoltak, nem igazán tudtunk élni velük, akár sokadik próbálkozás után sem. A második negyedben picit felélénkült a védekezésünk, több könnyű pontot is szereztünk Bertin, Bence és Daróczi Gergő vezetésével.

2. félidő

Mind két oldalt 6-6 büntető húllott be a félidőben, majd Fülöp és Peti vezetésével 4 perc alatt sikerült ledolgoznunk a hátrányunkat és a vezetést is magunkhoz kaparintani. Ezt követően sajnos ellenfelünk tudott változtatni és a negyed végére még 10 pontot berámolnia, amelynek köszönhetően 5 pontos hátránnyal vártuk a záró játékrészt. A mérkőzés vége felé jó volt látni, hogy nem adják fel a gyerekek, szépen küzdöttek a srácok, amelynek köszönhetően másfél perccel a vége előtt úgy tűnt, hogy az egyenlítés is összejöhet. Sajnos a szerencse a végén most nem volt velünk, 4 pontnál közelebb már nem tudtuk férkőzni, így a Komárom nyerte meg a mérkőzést 65 – 59 arányban.

Összegzés

Jó ellenfél ellen játszottunk, akik tudatos és kemény kosárlabdát játszottak, ezért is volt hasznos számunkra ez a megmérettetés. Szükséges mindenki számára, hogy minél többször a komfort zónánkon kívül játszunk, így fejlődhetünk a legjobban. Gratulálok a fiúknak a harcos mentalitáshoz!

Képgaléria
Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…