A küzdés nem volt elég

Helyszín: Sport 11 Sportcentrum

Játékvezetők: Tóth Kitti, Magyar Zoltán

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-01-09 15:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TF-BP U20 20 11 33 20 84
Óbudai Kaszások U20 13 35 12 18 78

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Korompay 7/3, Batbaatar 7/3, Chabot 8, Konta 10, Dócs 6
Cs: SZABADOS 10/3, DOBOSSY 22/18, Vas-Teplán 6, Antal 2, Kolozsvári, Kalassai

1. félidő

Nehezen sikerült belerázódni a mérkőzés ritmusába és ez elég volt ellenfelünknek, hogy egy biztos előnyt építsenek ki. Védekezésünkkel nem tudtuk komoly ellenállást tanúsítani, ami a legfontosabb dolog csapatunk játékában. A negyed végén már voltak biztató jelek de az érdemi változás a második játékrészre maradt. Ahogy játékba került a labda, lehetett látni, hogy csapatunk felszívta magát és óriási energiákat fektetett védekezésbe, aminek eredményeként 11 pontot kaptunk mindössze a játékrész során. A kiváló védekezés mellé, domináns támadás is társult a csapat minden tagja kivette a részét belőle és 35 pontot sikerült szereznünk, ezzel megfordítva a mérkőzést.

2. félidő

A második félidőre teljesen visszaesett játékunk és ismét fordult a játék képe. A TF tudott dominálni. Támadásban nem sikerült megvalósítani a második negyedben látottakat. Rengeteg labdát attól el támadásban és sok erőltetett dolgot próbáltunk csinálni. Az utolsó játékrészben lendületes játékkal próbáltuk visszahozni magunkat a mérkőzésbe, de sajnos a harmadik negyedben összeszedett hátrányt már nem tudtuk eltüntetni és minden küzdés ellenére fájó vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Sajnos nagyon hullámzó volt a teljesítményünk a mérkőzés egésze alatt. Hol a csúcsón, hol a padlón voltunk. Úgy látszik ez egy ilyen nap volt. Dicséret a fiúknak mert mindent megtettek a pályán és harcoltak az utolsó másodikpercig. Sajnos ez most nem sikerült, ebből kell tanulni és a következő mérkőzésre kijavítani a hibákat.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00