A másodikon is jó teljesítmény

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Horváth Brúnó

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Vizslák 10 8 7 7 4 36
Dűlői Kaszások U11 15 14 3 10 9 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: CZIRKOS ÁKOS 25, PAÁR ÁKOS 13, OSZTOVITS IMRE 11, Jánosi Gergő 1, Fischer Dániel 1, Sándor Fülöp 1, Sussmann Bulcsú 1, Maurer Domonkos

1. félidő

Az első meccs lendületét sikerült átvinni a második találkozóra. Az első perctől kezdve nekiestünk ellenfelünknek. Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amelyből könnyű kosarakat dobtunk. Szépen passzoltunk, ami nagy rendszerességgel a társhoz talált. Sokáig ellenfelünk nem tudott betalálni így 10 pont felé szökött a különbség. A második negyedet is nagyon jól kezdtük, jó megoldásokból születtek szép kosarak. Ebben a negyedben pár hullámvölgy volt, azokon sikerült hamar túllendülni. Magunkra találtunk és az első félidőt jó teljesítménnyel tudtuk hozni.

2. félidő

A második félidőben nagyon bátran játszottunk, nem ijedtünk meg a lányok kő kemény védekezésétől. Sokszor tudtuk őket lefutni és pár passzból könnyű kosarakat dobni. Védekezésben nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, bátran vetődtünk a labdákra. Sok párharcot megnyertünk és mi vittük el belőle a labdát. Ahogy fáradtunk viszont úgy lett több a hiba, nagyon sok lépéshibát és szabálytalan labdavezetést csináltunk. De ennek ellenére sikerült magabiztos sikert aratni.

Összegzés

Jó volt látni, hogy nem ijedtünk vagy illetődtünk meg a lányoktól. Egy nagyon ügyes és technikás csapat ellen játszottunk, akik nagyon jól védekeztek. Az első mérkőzésből sikerült sok jó dolgot tovább vinni erre a mérkőzésre. A fáradtság miatt viszont sok technikai hiba csúszott be, de ezen dolgozni fogunk. Nagyon jó és kiegyensúlyozott hétvégét zárhatunk, jó úton járunk.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00