A másodikon is jó teljesítmény

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Horváth Brúnó

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Vizslák 10 8 7 7 4 36
Dűlői Kaszások U11 15 14 3 10 9 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: CZIRKOS ÁKOS 25, PAÁR ÁKOS 13, OSZTOVITS IMRE 11, Jánosi Gergő 1, Fischer Dániel 1, Sándor Fülöp 1, Sussmann Bulcsú 1, Maurer Domonkos

1. félidő

Az első meccs lendületét sikerült átvinni a második találkozóra. Az első perctől kezdve nekiestünk ellenfelünknek. Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amelyből könnyű kosarakat dobtunk. Szépen passzoltunk, ami nagy rendszerességgel a társhoz talált. Sokáig ellenfelünk nem tudott betalálni így 10 pont felé szökött a különbség. A második negyedet is nagyon jól kezdtük, jó megoldásokból születtek szép kosarak. Ebben a negyedben pár hullámvölgy volt, azokon sikerült hamar túllendülni. Magunkra találtunk és az első félidőt jó teljesítménnyel tudtuk hozni.

2. félidő

A második félidőben nagyon bátran játszottunk, nem ijedtünk meg a lányok kő kemény védekezésétől. Sokszor tudtuk őket lefutni és pár passzból könnyű kosarakat dobni. Védekezésben nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, bátran vetődtünk a labdákra. Sok párharcot megnyertünk és mi vittük el belőle a labdát. Ahogy fáradtunk viszont úgy lett több a hiba, nagyon sok lépéshibát és szabálytalan labdavezetést csináltunk. De ennek ellenére sikerült magabiztos sikert aratni.

Összegzés

Jó volt látni, hogy nem ijedtünk vagy illetődtünk meg a lányoktól. Egy nagyon ügyes és technikás csapat ellen játszottunk, akik nagyon jól védekeztek. Az első mérkőzésből sikerült sok jó dolgot tovább vinni erre a mérkőzésre. A fáradtság miatt viszont sok technikai hiba csúszott be, de ezen dolgozni fogunk. Nagyon jó és kiegyensúlyozott hétvégét zárhatunk, jó úton járunk.

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…