A mérce, amihez közelítenünk kell!

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Kovács Róbert Márió, Horváth Brúnó József

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-12 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/A 30 31 21 18 100
Serdülő U14 11 5 8 3 27

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: Hidvégi, Seres 5/3, Németh 2, Herbák, Sárváry, Lovas 2, Orosházi, Csillag 2, Horváth 3, Lugossy 2, Szabó 5, Krajcsi 6.

1. félidő

Bár a játékosaink is tisztában voltak vele, hogy a Mafc csapata nagyon komoly játékerőt képvisel, igyekeztünk feltüzelni a srácokat, hogy ne feltett kézzel, megadva magukat lépjenek pályára. Igaz, hogy a mérkőzés kezdetétől érezhető volt ellenfelünk dominanciája, de nagyon szépen küzdöttünk és igyekeztünk megvalósítani az öltözőben megbeszélteket. Kívülről az volt az ember érzése, hogy mindig csak egy kicsi hiányzott. Folyton csak egy picit maradtunk le vagy voltunk pontatlanok, de ezek miatt az apró nüanszok miatt történhetett meg rendre az, hogy ami nálunk emberelőnyben eladott labda volt, az sajnos a mi palánkunknál sima ziccerrel végződött. Az első félidő végére, talán érthető módon kicsit meg is törtünk. Nincs mit szépíteni, bedarált minket ellenfelünk.

2. félidő

A második félidőben igyekeztünk magunkra, a játékunkra és a hibáinkra koncentrálni, valamint arra, hogy a csapatnak megmaradjon a tartása. Igyekeztünk részfeladatokat keresni és úgy felfogni ezt a mérkőzést, ahol igenis küzdenie és tanulnia kell mindenkinek, aki lehetőséget kap. Márpedig a második félidőben mindenki, szépen elosztva, megkapta a lehetőséget, hiszen szem előtt kellett tartanunk, hogy nagyjából 20 órán belül, még 2x kellett parkettre lépniük a srácoknak. A vége így elkeserítően sima lett, de meggyőződésem, hogy az eredményjelző túlzó és kissé torz különbséget mutatott…

Összegzés

Nagyon hasznos mérkőzés volt ez a számunkra. Sok hiba a felszínre került, amin dolgoznunk és javítanunk kell. Bár nagyon sok nehéz pillanatot kellett átélnünk ezalatt a 40 perc alatt, valahogy az volt az érzésünk, hogy a lefújás pillanatában is maradt annyi tartás és erő a csapatban, hogy a másik két mérkőzésen győztesként hagyjuk el a pályát. Igaz, titkon reméltük, hogy közelebb lehetünk a Mafchoz, de reálisan nézve mi ezen a 3 meccses tornán, 2 győzelemért jöttünk. Gratulálunk ellenfelünknek, reméljük a jövőben jobban meg tudjuk majd őket izzasztani.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10