A nagyon várt (meccselés)!

U13 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bajusz Ágnes, Bárány Levente

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/B 9 14 6 12 41
Óbudai Kaszások U13 Leány 8 23 18 12 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Frenyó N. (2),Horváth A.(4), STERBENZ A.(21), Horváth H.(10), Krajcsovich J. (10), Szakáli A. (2), Nádasdy, Kerékgyártó L.(6), Udvardy-Lakos F., Kamarás L. (4)

1. félidő

Nagyon várták már a lányok hogy „meccselhessenek”,mindig ezt kérdezték hogy mikor lesz! Most eljött a pillanat ,az öltözőben alap dolgokat át beszéltünk hogy védekezésben és támadásban mit kellene csinálnunk, de a legfontosabb kérés a küzdeni akarás volt!! Felemás volt az első két negyed, az első negyedben abszolút kerestük a helyünket a védekezésben és a támadásban is! A második negyedben a Sterbenz P. jó támadó játéka sokat számított, a fent lévő játékosok így egy kicsit nyugodtabbak lehettek. A technikai hibák ellenére előnyt tudtunk kovácsolni!

2. félidő

A fordulás után a harmadik negyedben az aktuális legjobb ötössel mentünk fel és így még tudtunk az előnyünkön növelni. Ebben az időszakban volt egy két tetszetős támadásunk is! A negyedik negyedben sokat cserélgettünk hogy mindenkinek legyen játékperce és persze tudjon is pihenni mert kora délután várt minket még egy mérkőzés. Az előnyünket nem tudtuk növelni a sok csere és technikai hibák miatt!(labdavez. passzok, lépéshibák)

Összegzés

A várt „meccselés” megtörtént láttuk, hogy mennyi mindennel kellene foglalkozni az edzésen főleg alap technikákkal „labdavez., labdaátvétel, passzok,elindulás, sarkazás, védőjátékos helyezkedése! Amit kértünk a küzdeni akarás ,a játékosok többségénél a mérkőzés bizonyos időszakában látható volt ez jó jel, viszont akinél ez nem volt látható az talán a technikai bizonytalanságnak köszönhető és a ezáltal kialakult sikertelenségnek volt köszönhető! Ezen lehet javítani edzésre kell járni!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…