A nagyon várt (meccselés)!

U13 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bajusz Ágnes, Bárány Levente

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/B 9 14 6 12 41
Óbudai Kaszások U13 Leány 8 23 18 12 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Frenyó N. (2),Horváth A.(4), STERBENZ A.(21), Horváth H.(10), Krajcsovich J. (10), Szakáli A. (2), Nádasdy, Kerékgyártó L.(6), Udvardy-Lakos F., Kamarás L. (4)

1. félidő

Nagyon várták már a lányok hogy „meccselhessenek”,mindig ezt kérdezték hogy mikor lesz! Most eljött a pillanat ,az öltözőben alap dolgokat át beszéltünk hogy védekezésben és támadásban mit kellene csinálnunk, de a legfontosabb kérés a küzdeni akarás volt!! Felemás volt az első két negyed, az első negyedben abszolút kerestük a helyünket a védekezésben és a támadásban is! A második negyedben a Sterbenz P. jó támadó játéka sokat számított, a fent lévő játékosok így egy kicsit nyugodtabbak lehettek. A technikai hibák ellenére előnyt tudtunk kovácsolni!

2. félidő

A fordulás után a harmadik negyedben az aktuális legjobb ötössel mentünk fel és így még tudtunk az előnyünkön növelni. Ebben az időszakban volt egy két tetszetős támadásunk is! A negyedik negyedben sokat cserélgettünk hogy mindenkinek legyen játékperce és persze tudjon is pihenni mert kora délután várt minket még egy mérkőzés. Az előnyünket nem tudtuk növelni a sok csere és technikai hibák miatt!(labdavez. passzok, lépéshibák)

Összegzés

A várt „meccselés” megtörtént láttuk, hogy mennyi mindennel kellene foglalkozni az edzésen főleg alap technikákkal „labdavez., labdaátvétel, passzok,elindulás, sarkazás, védőjátékos helyezkedése! Amit kértünk a küzdeni akarás ,a játékosok többségénél a mérkőzés bizonyos időszakában látható volt ez jó jel, viszont akinél ez nem volt látható az talán a technikai bizonytalanságnak köszönhető és a ezáltal kialakult sikertelenségnek volt köszönhető! Ezen lehet javítani edzésre kell járni!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00