A nagyon várt (meccselés)!

U13 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bajusz Ágnes, Bárány Levente

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/B 9 14 6 12 41
Óbudai Kaszások U13 Leány 8 23 18 12 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Frenyó N. (2),Horváth A.(4), STERBENZ A.(21), Horváth H.(10), Krajcsovich J. (10), Szakáli A. (2), Nádasdy, Kerékgyártó L.(6), Udvardy-Lakos F., Kamarás L. (4)

1. félidő

Nagyon várták már a lányok hogy „meccselhessenek”,mindig ezt kérdezték hogy mikor lesz! Most eljött a pillanat ,az öltözőben alap dolgokat át beszéltünk hogy védekezésben és támadásban mit kellene csinálnunk, de a legfontosabb kérés a küzdeni akarás volt!! Felemás volt az első két negyed, az első negyedben abszolút kerestük a helyünket a védekezésben és a támadásban is! A második negyedben a Sterbenz P. jó támadó játéka sokat számított, a fent lévő játékosok így egy kicsit nyugodtabbak lehettek. A technikai hibák ellenére előnyt tudtunk kovácsolni!

2. félidő

A fordulás után a harmadik negyedben az aktuális legjobb ötössel mentünk fel és így még tudtunk az előnyünkön növelni. Ebben az időszakban volt egy két tetszetős támadásunk is! A negyedik negyedben sokat cserélgettünk hogy mindenkinek legyen játékperce és persze tudjon is pihenni mert kora délután várt minket még egy mérkőzés. Az előnyünket nem tudtuk növelni a sok csere és technikai hibák miatt!(labdavez. passzok, lépéshibák)

Összegzés

A várt „meccselés” megtörtént láttuk, hogy mennyi mindennel kellene foglalkozni az edzésen főleg alap technikákkal „labdavez., labdaátvétel, passzok,elindulás, sarkazás, védőjátékos helyezkedése! Amit kértünk a küzdeni akarás ,a játékosok többségénél a mérkőzés bizonyos időszakában látható volt ez jó jel, viszont akinél ez nem volt látható az talán a technikai bizonytalanságnak köszönhető és a ezáltal kialakult sikertelenségnek volt köszönhető! Ezen lehet javítani edzésre kell járni!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00