A negyedik győzelem zsinórban!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Benedek Zoltán, Pécsi Zsolt, Lovas Péter

Nézők száma: 165

Mérkőzés időpontja: 2018-10-20 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások KA (NB1) 22 21 22 13 78
EKE Eger KOK 9 15 18 23 65

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MOLNÁR 12/6, ONDIMA 13/6, Bencsik 9/3, Meleg, TAKÁCS 17, 

Cs: Keresztesi 5, Farkas 4, JENEI 14, Reiter 2, van der Meer 2.

1. félidő

Félidőben 43:24 volt állás, ami annak volt köszönhető, hogy nagyon agresszíven védekeztünk és igazi csapatként mozogtunk és segítettük egymást. Az ilyen védekezés gyakorlatilag hozza magával a jó támadást. Volt ritmusa a játékunknak és tudtunk dobni pár könnyű korsarat is. Az öltözőben mégis azt hangsúlyoztuk, hogy ez a meccs még nincs meg!

2. félidő

A srácok ennek megfelelően mentek ki a pályára és a harmadik negyedet is megnyerték. Az Eger a negyedik negyedben azonban stílust váltott és sokkal agresszívabb kosárlabdát kezdett játszani. Már 10 pontra is felzárkóztak, ám csapatunk és közönségünk erejét mutatja, hogy a nehéz pillanatokban mindig meg tudtunk újulni, mindig volt, aki tolt egyet a szekéren. Fontos meccs volt és szép győzelem.

Összegzés

Beigazolódott, amit vártunk. Az Eger egy nagyon jó szerkezetű csapat, kombinatív kosárlabdát játszanak. Korábbi meccseik alapján is tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk. Szerencsére a kitűnő kezdésünk által megszerzett előny behozhatatlannak bizonyult, így megőriztük hazai veretlenségünket. Ismét nagy köszönet jár a szurkolóinknak, akik remek hangulatot teremtettek és átsegítettek bennünket a nehéz pillanatokon! Köszönjük Nektek, gyertek legközelebb is!

Hasonló tartalmak