A PAFC visszavág

Kadett I. (ffi)

Helyszín: PAFC Csarnok

Játékvezetők: Gyurka Tamás, Belák Zoltán

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-30 18:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
PAFC 17 24 16 20 77
Kadett I. (ffi) 12 20 16 16 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Varsányi 2, Vasali 5, BAI 14, Korkin 14, SZOBOSZLAI 3
CS: Korpás 4, SAFRANKA 12, Chabot 4, Finna, Sebők 4, Duránszkai 4, Sárkány

1. félidő

A 3 nappal ezelőtti meccs visszavágójára ellenfelünk legjobbja felépült ( 28 pontot, valamint egy tripla-dupla közeli teljesítményt téve a közösbe! ), míg nálunk nagyjából egy kezdőcsapatnyi meghatározó játékos hiányzott. Világos volt, hogy ez egy másik meccs lesz, mint a keddi, viszonylag simán megnyert óbudai mérkőzés.
Csapatunk többségének ez volt a 4. meccse hat nap alatt, és a frissesség hiánya a játékunk minden területén jelentkezett. Sokszor lassúak körülményesek voltunk, és olyan hibákat, elsősorban eladott labdákat vétettünk sorozatosan, amit már U-11-ben se lenne szabad! Csak saját palánkunk alatt legalább 5-6 labdát adtunk el, amiből kosarakat is kaptunk. A második negyed közepétől ezekkel a kosarakkal ugrottak meg a hazaiak és 10 fölé is nőtt a különbség.

2. félidő

A harmadik negyedben még szorossá tudtuk tenni az eredményt, de aztán megint jött pár elképesztő rossz passz és újra távolodtak tőlünk a piliscsabaiak, akik nagyon jó szellemben, agresszíven védekeztek és megérdemelten nyertek.

Összegzés

Mindent egybe vetve és a körülményeket is figyelembe véve nem volt ez rossz, igaz jó sem! Rengeteg nehézségünk van a passzkultúránk gyengeségéből adódóan és amikor még a fáradtság is hozzáadódik, még jobban kijönnek ezek a „gyerekbetegségek”. Nyilván, ezért kell a már rögtön az elején, pl. az előkészítő időszak első pillanatától kezdve megtanítani a helyes átadási techniká(ka)t, utána mindig és mindenkor megkövetelni a helyes, pontos, gyors és erős végrehajtást, mert ilyen korban már nagyon nehéz a rossz beidegződéseket, az alapokat kijavítani!
Azért sok pozitívumot is lehetett találni. Bai sokszor a hátára vette a csapatot és szinte minden poszton játszva, viszonylag kevés hibával, sokat tett hozzá. Safranka a gyengébb kezdés után meg tudott újulni és nagyot küzdve, ponterős is volt. Szoboszlai szintén kiemelendő, mert harcosságával, küzdőszellemével tartást adott a társaságnak. Mindenki elég sokat játszott és most ennek a kitűzött célnak is megfeleltünk!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00