A vége nem sikerült

Helyszín: Jászberényi sportcsarnok

Játékvezetők: Zahorán Kitti, Kovács Máté

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-01-15 19:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
JKSE U20 22 25 19 29 95
Óbudai Kaszások U20 21 28 15 22 86

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: KONTA 19, Vas-Teplán 14/3, BATBAATAR 16/6, Kalassai 13/6, DÓCS 18
Cs: Korompay, Szabados 4, Dobossy 2, Chabot, Kolozsvári, Antal

1. félidő

Jó mérkőzésre lehetett számítani ugyanis rendkívül minőségi játékosokból áll a Jászberény kerete is. Rangadóhoz méltóan kezdődött a találkozó, igazi párharcok alakultak ki a játékosok közt is. Támadásban szépen tudtunk játszani és üres emberig tudtuk passzolni a labdát. Védekezésben nagy nyomást tudtuk helyezni ellenfelünkre, de rendre demoralizáló extra dobásokat tudtak értékesíteni. A második negyedben sikerült feljebb kapcsolnunk és remek megoldásokat követően mi tudtuk jobb százalékkal értékesíteni dobásainkat így pedig előnyben tudtuk zárni az első félidőt.

2. félidő

Pihenő után, kicsit kiengedtünk és nem is a védekezéssel, inkább a támadásainkkal akadtak problémánk. Sokszor korán vállaltuk el a dobásokat, nem adtuk tovább a labdát és erőlködve próbáltuk megoldani a támadásokat. A jászberényi fiatalok pedig szépen játszva kis is használták ezt, eltüntetve hátrányukat. Az utolsó negyed nagy izgalmakat hozott, igazi ki-ki meccs alakult ki. Sok buta hibákat követtünk el kritikus pillanatokban, amiből rendre kaptuk a könnyű kosarakat. A végén több labdánk is volt az egyenlítésre, de sajnos kifelé pattant a labda, így pedig 9 pontos vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos fejlődéséhez. Sok hibát vétettünk kritikus helyzetben, ezeket kell átbeszélnünk és javítani rajta. Menni kell tovább és minőségi játékkal játszani a hátralevő mérkőzéseket.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00