A végére elléptünk!

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Stáber Alex Bence, Gereben Dorka

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 12:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Malév Kobrák 4 6 4 12 2 28
U11 Római Kaszások 10 13 6 6 20 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: SZABADOS Mátyás 12, Kónya Márton 2, Kurucz Martin 6, Dienes Attila 3, CSIZMADIA Márton 8, Tóth Bernát 6, Jendrolovics Márk 3, Fülöp Vince 1, TAKÁCS Ábel 10, Vámos Barnabás 1, Kronavetter Dániel 3.

1. félidő

Hosszú pihenő után végre elérkezett a 2020-as év első Kenguru fordulója, ahol a Malév csapata mellett a Pannónia Csatával mérhettük össze tudásunkat. A decemberi forduló alkalmával sok biztató dolgot mutattak a fiúk, reménykedtünk, hogy mostanra már az eredményességen is meglátszódik a befektetett munka.

Jól sikerült kezdenünk a mérkőzést a Malév ellen. Martin és Bernát kosaraival 6 pontos előnnyel kezdhettük a második negyedet, majd Matyi és Ábel vette át a vezérszerepet, és 13 pontosra sikerült növelni az előnyünket. Sajnos sokszor kapkodtunk támadásban, rengetek ziccert hibáztunk, pedig agresszív védekezésünknek köszönhetően temérdek támadási lehetőségünk volt.

2. félidő

A büntetőket 50% felett dobtuk, így tovább növekedett a különbség a csapatok között, majd a harmadik negyed utolsó 3 percében majdnem sikerült elherdálnunk az addig nehézkesen megszerzett előnyünket és 3 eladott labdából 10 alá küzdötte fel magát ellenfelünk. A záró negyedben végül beindult a gépezet és az agresszív védekezés mellé végre pontos befejezés is párosult, így egy 20-2 re megnyert negyeddel sikerült zárnunk a mérkőzést.
Végeredmény 55 – 28 ide!

Összegzés

Megérdemelték már a srácok a győzelmet, és reméltük, hogy a lelkesedés tovább viszi őket a Csatás lányok ellen is!

Gratulálok mindkét csapatnak a hajtós mérkőzéshez!

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…