A visszavágón is nagy különbséggel nyertünk!

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Karé Gergő, Rab Domonkos

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-18 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Nagymaros 4 0 4 8 16
Női Serdülő 22 37 33 24 116

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Csocsán 2, Mahmoud 2, CSICSVÁRI 24, HORVÁTH A. 12, Horváth H. 4, Marosvölgyi 2, KERÉKGYÁRTÓ 15, BENE 20, Henglár 8, Sterbenz 4, KOCSIS 23

1. félidő

Szombat reggel a Nagymaros csapatát fogadtuk hazai pályán. Ellenfelünk idén kezdett kosarazni, így egyelőre még nem tudnak nagy ellenállást kifejteni, de nagy lelkesedéssel játszanak.
Az első negyedben nagyon pontatlanul céloztunk, így ebben a játékrészben dobtuk a legkevesebb pontot. Sokszor passz helyett labdavezetéssel akartuk megoldani a dolgokat.
A második negyedben már lényegesen gördülékenyebben játszottunk, több passz, gyorsabb játék, és védekezésben nem engedtünk egy kosarat se.

2. félidő

A második félidőre sem változott a játék képe, sok labdát szereztünk, amikből igyekeztünk minél gyorsabban kosarat dobni. Sok cserével játszottunk, és az egyik feladat az volt,hogy mindenkinek sikerüljön a kosár szerzés. Szerencsére ezt is megvalósítottuk hamar.
A negyedik negyedre már csak egy kérdés maradt, hogy ki dobja a 100. pontot. Ezúttal Zita szerezte ezt a kosarat így a tortát ők hozzák!

Összegzés

Érvényesítettük a papírformát és magabiztosan nyertünk, kicsit kisebb különbséggel, mint múltkor. A mérkőzés közben kapott feladatokat jól megoldottuk. Gratulálok a győzelemhez a Lányoknak, külön örülök, hogy ismét szerzett mindenki kosarat! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10