Aligátor-eledel

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Komlódi Benedek, Tahin András

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-01 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
DKKA/A 35 16 17 34 102
Kadett I. (ffi) 9 25 18 15 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 2, Vasali 2, Orbán 9, Dócs 9/3, Safranka 17/3
CS:VARSÁNYI 13/3, Chabot, CSOCSÁN 6, Korompay 3, Korpás 2, Katona 4

1. félidő

Pedig készültünk… ! Nem akartuk ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint az idegenbeli 60 pontos vereség alkalmával, megbeszéltük, gyakoroltuk és mégsem ment! Mondjuk, azt a dinamikát, sebességet, amit ők tudnak nem is nagyon tudjuk szimulálni az egymás közti játékban. Alsósok vs felsősök találkozóvá fajult az első negyed, ami ismét egy jókora csalódás! 13 eladott labdával sokkoltuk magunkat, pedig a fehérváriak idegenben nem olyan acélosak, eddig meccset sem nyertek a Székesfehérvár táblán kívül, ráadásul tartalékosan is érkeztek. Nemhogy nem tudtuk kihasználni, hanem szezonunk eddigi leggyengébb negyedét produkáltuk.

2. félidő

A 10.-30. percig tartó periódust 43-33-ra nyertük, ami azért mutatja, hogy nem kártyázással töltjük az időt az edzéseken. Ennek a periódusnak akkor is van értéke, ha megint komoly hátránynál kezdtünk el kosárlabdázni. Ebben az időszakban voltak olyan percek, amikor mi diktáltuk a tempót és a 30 pontos különbségről -12-re is feltornáztuk magunkat. Varsányi lendülete és agresszivitása jó hatással volt csapatunkra, és, ha a fehérváriak kiemelkedőt produkáló hátvédjének, Batának a keze nem sül ( 6 triplát értékesített a második félidőben ), még közelebb is kerülhettünk volna vendégeinkhez.
A negyedik negyedben már nem bírtuk a saját magunk által diktált tempót, elfáradtunk és a mezőnyposztokon jócskán fizikális fölényben lévő Dávid Kornél Alligátorok, a szűkebb rotációjuk ellenére, ismét felfaltak minket.

Összegzés

Nehéz helyzetben vagyunk, nem könnyű feldolgozni, hogy most már sok-sok meccse meg sem tudjuk szorítani ellenfeleinket a kiemelt bajnokság kétségkívül erős keleti csoportjában, ahol az első hat csapatból gyakorlatilag bárki ott lehet a dobogón a májusi korosztályos döntőn. Nem vagyunk ezen a szinten, ezt be kell látni! Ugyanakkor meg örüljünk, hogy hétről-hétre ilyen erős ellenfelekkel mérkőzhetünk és tanulhatunk tőlük!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00