Álmoskás kezdés

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Konta Csanád János

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-12 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 11 14 6 6 13 50
Kaszás Girls U12 12 14 6 6 8 46

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Fey 12,Kadenszki 10, Kosztyu 7, Németh 7, Horváth 4, Sterbenz 3, Berecz 2, Jasztrab 1,Balogh,Ceglédi, Csoknyay,

1. félidő

Sajnos a korai kezdés rányomta a bélyegét csapatunk játékára. Jó páran a csapatból fejben még az ágyban aludtak és csak testben voltak jelen a mérkőzésen. Támadásban hiába játszottuk ki a helyzeteinket üresre, rendre kihagytuk azokat. Védekezésben könnyen vertek meg minket 1-1-ben, rendre visszaszedték a támadó lepattanókat, amikből újra és újra könnyű helyzeteket engedtünk ellenfelünknek. Szerencsénkre a korai kezdés nem csak a mi játékunkra hatott, ki hanem ellenfelünkére is, így egyik csapat se tudott ellépni a másiktól.

2. félidő

A második félidőben az eddig se sziporkázó támadójátékunk még inkább gödörbe került. Bántóan sok helyzetet hagytunk ki. Hiába szedegettünk le több támadó lepattanót, sajnos ez sem segített a helyzetünkön. Szinte végig vezettünk az utolsó 3 percig ott viszont teljesen leolvadtunk és csak ellenfelünk tudott kosarat szerezni és a maga javára fordítani a mérkőzést ezzel.

Összegzés

Fájó vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen ahol, ha a kihagyott üres ziccereink felét bedobjuk, akkor kényelmes győzelmet arathattunk volna. Tanulságos mérkőzés volt több szempontból. Egyrészt megtanultuk, hogy a mérkőzésre való ráhangolódás már akkor kezdetét veszi, mikor a csarnokba belépünk, továbbá ,hogy ennyi kihagyott ziccerrel semmilyen mérkőzést nem fogunk tudni megnyerni a bajnokságban. Ami pozitív, hogy végig küzdöttünk a mérkőzésen, és amiket edzéseken gyakoroltunk sokszor visszaköszöntek a mérkőzés folyamán.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00