Alulmaradtunk a dobócsatában

Helyszín: Szigeti József Általános Iskola

Játékvezetők: Tarnai Gyula, Tóth Kitti

Nézők száma: 70

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/B 14 17 26 20 77
Junior (ffi) 14 16 21 8 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CHABOT 4, HEGEDŰS 21, Gálfalvi 4, SIMON 8, Kosztricz 1, BAI 16, Korkin 4, Szoboszlai 1, Finna, Sebők, Kovács.

1. félidő

A mérkőzés első 8 perces szakasza egy szoros és színvonalas mérkőzést sejtetett, ami később sajnos nagyban változott. A csapatok jól játszottak, nálunk is nagyon szépen járt a labda betöréseket követően és többnyire jó döntéseket hoztunk. Ellenfelünknek nagyon jól ment a 3 pontos dobás, az egész meccsen 8-szor találtak be. Ellenfelünk olyan védekezéssel állt elő, amit mi a játékosaink fejlődése érdekében nem támogatunk edzéseinken, így nehezen tudtunk eredményesen jól játszani ellene. Ráadásul sajnos a játékvezetők eléggé szokatlanul fújták és magyarázták a személyi hibák megítélését is, és ez ugyancsak nem a mi malmunkra hajtotta a vizet. A félidőben 1 ponttal vezetett ellenfelünk.

2. félidő

A második félidőben folytatódott, ami az első félidőben elkezdődött, így végig egy szoros és nem látványos meccsen haladtunk fej-fej mellett egészen az utolsó negyedig ahol a legvégén sikerült ellenfelünknek meglépnie.

Összegzés

Sajnáljuk ezt a mérkőzést, és elsősorban nem a számszerű eredmény miatt. Játékosainknak gratulálunk, fegyelmezetten és harciasan játszottak.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…