Amikor kijön a fáradtság…

Helyszín: 1048 Budapest, Lakkozó u. 1-5.

Játékvezetők: Bárány Levente, Frányó Csanád

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-07 15:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
TFSE 10 6 3 12 10 41
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 9 6 1 10 4 30

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: CSIKÓS MILÁN 14 , HORVÁTH ÁRON 9, Kiszely Kristóf 4, Dienes A. 3 Sztojka B.

1. félidő

Egy szervezettebb, és ráadásul teljes létszámban érkező TFSE-vel játszottuk a második meccsünket. A két meccs közötti időt leginkább pihenéssel töltöttük, de még így is látszott a fáradtság ami leginkább a koncentrációban mutatkozott meg. Mindkét csapat sok hibával játszott, de egyik sem tudta ezeket kihasználni. A hasonlóan gyenge dobószázalék miatt a félidőre mindössze egy pontos különbség volt a csapatok között

2. félidő

A fordulás után sajnos jött az elkerülhetetlen, és mindenkin egyre jobban kijött a fáradtság. Az időkéréseknél látszott leginkább, hogy mennyire kitikkadtak a játékosok. Próbáltam felrázni őket, de az utolsó két negyedben már alábbhagyott a lendület, és a pontosság, így többet hibáztunk a kelleténél, és nem voltunk kellően agresszívak védekezésben. Ettől függetlenül szépen küzdöttek a fiúk, és egy abszolút vállalható meccsen kaptunk ki.

Összegzés

Ahogy elnéztem a hétvégén elmaradt mérkőzések számát, már önmagában nagy siker, hogy le tudtuk játszani a 6. fordulót, ráadásul még győzelmet is fel tudunk mutatni! Úgy gondolom tisztesen helyt álltunk a mai napon, de természetesen van bőven javítani való. A hátralévő két fordulóban igyekszünk még eredményesebbek lenni.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10