Amikor minden összejön

U16 Leány

Helyszín: Pasaréti Sportcentrum

Játékvezetők: GOMBOS MÁRK BÁLINT, PAULUS BENCE MÁTÉ

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2021-11-28 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/B 10 6 9 10 35
Óbudai Kaszások U16 Leány 17 30 16 12 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

NAGY 24, Babay-Bognár 8, Csocsán 8/6, Sterbenz 8, KUNCZ 5,
Cs: MAHMOUD 12/3, Bene, Kronavetter 6, Kocsis, Krajcsovich 4,

1. félidő

Védekezésben a megbeszéltek alapján jól kezdtük a mérkőzést, támadásunk kicsit akadozott. Az első négy perc után 0-5 állt az eredményjelzőn. A negyed közepénél kisebb hullámvölgybe kerültünk és a vasas visszavette a vezetést. Ettől nem ijedtünk meg, hanem támadásban gyorsítottunk a játékunkon és a negyed végére sikerült egy 7 pontos előnyt kialakítanunk.
A lányoktól a mérkőzés előtt az volt a kérésünk, hogy a második negyedben a megszokott hullámvölgyet kerüljük el, fokuszáljanak még akkor is, ha vezetünk. Nagyon szépen dolgoztak a lányok. Védekezésben szép segítések, labdaszerzések, kizárások után folyamatosan tudtunk indítani és gyakorlatilag átrohantunk az ellenfelünkön. Közelről nem hibázunk dobást a második negyedben (11/11)!.

2. félidő

A második félidőben a fő feladat az volt, hogy ne veszítsük el a koncentrációt, ugyanúgy dolgozzanak tovább, mint az első félidőben. A csapatból mindenki kellő játékpercet tudott kapni és bizonyíthatott a pályán. A végére a kitűzött kapott 35 pontot sikerült teljesíteni a lányoknak, úgyhogy a mérkőzés nagyarányú megnyerése mellett ennek is örülhettünk.

Összegzés

Vannak napok amikor minden összejön. Ez egy ilyen nap volt. Nem hiszek a véletlenekben és hogy ez bárkivel megtörténet. A lányok szépen dolgoztak az elmúlt hetekben és ez annak az eredménye. A büntetőt nagyon rosszul dobtuk, abban fejlődnünk kell a következő mérkőzésekre.
Nagyon fontos mérkőzések várnak még ránk a rájátszásba kerülésért, nem szabad kiengednünk.

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30