Átszaladtunk ellenfelünkön

Gyermek (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kapros Roland, Kutrik Andrea

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-01-20 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA 8 6 6 6 26
Kaszás Girls 40 20 21 30 111

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Zámbó, Henglár 10, CZIRKOS 35, Mahmoud 5, Pintye, BABAY-BOGNÁR 22, CSICSVÁRI 14, Hámori 1, Rompos 8, BENE 6, Bobvos 10

1. félidő

Ellenfelünknél sok beteg volt, így gyengébb kerettel tudtak jönni ma. A héten nálunk is adódott sérülés-betegség így mi is kicsit eltérően álltunk fel a szokásoshoz képest. Nem zavart meg minket a változás, óriási lendülettel kezdtünk, repülő rajtot vettünk. 40 pontot szerezve jól játszva zártuk az első negyedet. A második negyedünkön meglátszott a rossz hozzáállás, ahogy táncikálva mentek fel a pályára. 5 játékosból 3 teljesen dekoncentráltan kosarazott ebben a játékrészben.

2. félidő

Második félidőben igyekeztünk feladatokat végrehajtani, sajnos hiába minden negyedben a húsz dobott pont, amiket kértem nem csináltuk meg. Felállt védelem ellen nem jutottunk el a spacing mozgásokig, nem éreztünk rá a lényegre. Gyorsindításba lerohantuk az ellenfelet, de sokszor nem találtuk el a három sávot, illetve a kiszabadító átadások nagyon elenyésző számban történtek meg.

Összegzés

Gratula a győzelemhez, ennek a csapatnak most sikerült először megdobnia a 100 pontot, azaz tortás meccset játszani ????. Reméljük nem az utolsó alkalom lesz. Meccs előtt kitűztük célnak, hogy ne kapjunk 30 pontnál többet ezt sikerült is elérni, ez is a jobb dolgok közé tartozott. De hozzá kell tenni, hogy lustaságból kaptuk a pontjaink nagy részét. Mikor messze védekeztünk, második esélyt engedélyeztünk akkor talált be ellenfelünk. A második negyedünk dekoncentráltsága azonban nagyon negatív dolog volt számomra (tisztelet a kivételnek!). Jobbulást sérültjeinknek betegeinknek, jövő héten komoly erőpróba jön, újra a rivális kőbányai lányokkal játszunk, a héten teljes erőbedobással kell készülnünk! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00