Az a fránya 1 pont…

Helyszín: Zalakaros

Játékvezetők: Horváth Alajos, Kocsis Tamás

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-26 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kanizsai DKK 11 17 10 29 67
Óbudai Kaszások U14 Leány 20 8 18 20 66

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BABAY-BOGNÁR 47/9, Horváth H. 4/3, Fey, Réthy, NÁDASDY 2,
Cs: KRAJCSOVICH 9, Horváth A., Udvardi-Lakos, Ferenc-Kapuvári 3, Csóli, Szabó,

1. félidő

Egyértelműen mi kezdtük jobban a találkozót, ami lendületet adott a lányoknak. Ebben nagy szerepet vállalt csapatunk húzó embere, Babay-Bognár Kinga, aki szerencsére nem volt szégyenlős. A második ötös támadásban visszafogottabb volt és ellenfelünk több támadó lepattanó után közelről többször tudott sikeres lenni, így teljesen kiélezett mérkőzés várt ránk a második félidőben.

2. félidő

A harmadik negyedben nagyon fegyelmezetten tudtunk védekezni, ennek köszönhetően 8 pontos vezetésre tettünk szert. A negyedik negyedben érezhető volt már a fáradtság a lábakban, védekezésben többet hibáztunk. Mentünk előre, hajtott a szívünk minket, de pontatlanná váltunk. A hazai pályán játszó ellenfelünk folyamatosan dolgozta le a hátrányát. A legvégén Kinga elképesztő 3 pontosával kiegyenlítettünk, de aztán egy nagyon könnyen befújt mezőnyfaultot követően ellenfelünk megszerezte a vezetést, és a végére maradt 3 mp-ben már nem tudtunk kosarat szerezni.

Összegzés

Sajnálom, hogy nem tudtuk megnyerni ezt a mérkőzést, mint kiderült azon a fránya 1 ponton múlt a tovább jutásunk a legjobb 16 közé. Lehet, ha mi játszunk hazai pályán, nekünk kedvez a „szerencse”. A lányok kihajtották magukat, hatalmasat küzdöttek és ezt mindig öröm látni!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00