Az eddigi legnagyobb győzelmünk!

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok

Játékvezetők: Menyhárt Ferenc, Mintál Csaba, Zahorán Kitti Mária

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2018-10-28 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KTE-Duna Aszfalt 23 15 20 12 70
Óbudai Kaszások KA (NB1) 15 18 16 25 74

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MOLNÁR 21/6, Ondima 2, Bencsik 6, Meleg 2, TAKÁCS 12, 

Cs: Keresztesi 5, FARKAS 13/6, Jenei 2, Reiter 6/6, VAN DER MEER 5/3.

1. félidő

Sajnos az első perctől kezdve nem sikerült ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre, akik viszont tudatosan olvasták játékunkat és ritmusos támadásokból szerezték pontjaikat. Szerencsére a második negyedben szintet tudtunk lépni, mind támadásban, mind védekezésben. Nagy szükség is volt erre, hiszen az első negyedben kapott 23 pont nagyon sok volt. A másodikban 15 ponton tudtuk tartani a hazai csapatot, így faragtunk is a hátrányunkból, a félidőben 5 ponttal vezetett ellenfelünk.

2. félidő

A szünetben egyértelmű volt a feladatunk. Még agresszívabb védekezésre volt szükségünk. Bár a srácokon látszódott, hogy akarnak, valahogy nem tudtunk közelebb kerülni, sőt a harmadik negyedet elvesztettük 20:16-ra. Ekkor viszont váltottunk védekezésben és hatalmas küzdéssel, okos támadással megnyertük a negyedik negyedet 13 ponttal és így megfordítottuk a meccset!

Összegzés

Tudtuk, hogy idegenben nagyon nehéz lesz megverni a kecskeméti csapatot.

Nem kezdődött jól a meccs és érezni lehetett, hogy ellenfelünk nagyon akarja ezt a győzelmet. Egészen a 3. negyedig dominálni tudtak. Sajnos el kell ismerni, hogy az történt a pályán, amit ők akartak. És pontosan ezért nagyon nagy fegyvertény, ami utána következett! Szerencsére, egy kosármeccs 40 perces és bizony tíz perccel a vége előtt, kilenc pontos előnnyel, még senki sem könyvelheti el, hogy nyert. Le a kalappal a srácok előtt, mert amit az utolsó negyedben csináltak, arra méltán lehetnek/lehetünk büszkék! Nem adták fel egy pillanatra sem, hittek benne, hogy ezt a meccset még mindig meg lehet nyerni. Nagyon szép és értékes győzelmet arattunk! Reméljük tudunk majd ebből a győzelemből erőt meríteni a következő meccseinkre is…

Hasonló tartalmak