Az első pillanattól a miénk volt

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Rózsavölgyi Alexandra

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-09-20 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-Megyeri Tigrisek U20 9 12 12 21 54
Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20) 23 23 8 10 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: ONDIMA OLIVÉR 15/9, Bencsik Barnabás 5/3, FARKAS DÁNIEL 14/6, Schiller Levente 6, Reiter Bence 8,

Cs: Molnár Levente 6/3, Dénes Dániel 8, Gálfalvi Balázs 2, Chabot Dávid 0, Hegedűs Milán 0

1. félidő

Szerencsére pont olyan jól kezdtük ezt a meccsünket is, mint az első fordulóban. Fegyelmezetten, szigorúan védekeztünk, támadásban pedig szépen járattuk a labdát és hoztuk helyzetbe egymást. Az első félidőt hullámvölgy nélkül, végig magas színvonalon tudtuk lejátszani, így 46:21 lett a félidei végeredmény.

2. félidő

Nagyon fontos számunkra, hogy játéklehetőséget és így fejlődést biztosítsunk juniorjainknak. Már az első félidő végén elkezdtük őket pályára forgatni. Persze akadtak hibák és néha dadogott a labda támadásban, de így is tartottuk az előnyünket. A 4. negyed nagyjából felét úgy játszottuk le, hogy mindhárom juniorunk egyszerre a pályán volt. A mérkőzésnek ebben a szakaszában egyértelműen feljött az ellenfelünk, de győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Cserébe fiataljaink viszont fontos tapasztalatokat és a reméltnél is több játékpercet könyvelhettek el.

Összegzés

Második meccsünkön, második győzelmünket arattuk. Most egy hosszabbnak mondható szünet jön, de utána mindenképpen ezt a megkezdett utat szeretnénk folytatni. Hozni a meccseket, csiszolni a hibákat, tökéletesíteni a játékot mind támadásban, mind pedig védekezésben. Mindezt úgy, hogy közben természetesen minél több lehetőséget adjunk fiataljainknak!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00