Az első pillanattól a miénk volt

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Rózsavölgyi Alexandra

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-09-20 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-Megyeri Tigrisek U20 9 12 12 21 54
Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20) 23 23 8 10 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: ONDIMA OLIVÉR 15/9, Bencsik Barnabás 5/3, FARKAS DÁNIEL 14/6, Schiller Levente 6, Reiter Bence 8,

Cs: Molnár Levente 6/3, Dénes Dániel 8, Gálfalvi Balázs 2, Chabot Dávid 0, Hegedűs Milán 0

1. félidő

Szerencsére pont olyan jól kezdtük ezt a meccsünket is, mint az első fordulóban. Fegyelmezetten, szigorúan védekeztünk, támadásban pedig szépen járattuk a labdát és hoztuk helyzetbe egymást. Az első félidőt hullámvölgy nélkül, végig magas színvonalon tudtuk lejátszani, így 46:21 lett a félidei végeredmény.

2. félidő

Nagyon fontos számunkra, hogy játéklehetőséget és így fejlődést biztosítsunk juniorjainknak. Már az első félidő végén elkezdtük őket pályára forgatni. Persze akadtak hibák és néha dadogott a labda támadásban, de így is tartottuk az előnyünket. A 4. negyed nagyjából felét úgy játszottuk le, hogy mindhárom juniorunk egyszerre a pályán volt. A mérkőzésnek ebben a szakaszában egyértelműen feljött az ellenfelünk, de győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Cserébe fiataljaink viszont fontos tapasztalatokat és a reméltnél is több játékpercet könyvelhettek el.

Összegzés

Második meccsünkön, második győzelmünket arattuk. Most egy hosszabbnak mondható szünet jön, de utána mindenképpen ezt a megkezdett utat szeretnénk folytatni. Hozni a meccseket, csiszolni a hibákat, tökéletesíteni a játékot mind támadásban, mind pedig védekezésben. Mindezt úgy, hogy közben természetesen minél több lehetőséget adjunk fiataljainknak!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…