Az U20 is győzelemmel debütált

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Sancilio Alexis

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2021-09-25 19:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások U20 22 13 10 17 62
Beszterce KK U20 12 8 20 21 61

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Hegedűs 7/3, VAS-TEPLÁN 18/6, BATBAATAR 18/9, Konta 5, Antal 2

Cs: Korompay 8/3, Szabados, Vermes 2, Kolozsvári, Léh 2, Kalassai

1. félidő 

Sikerült úgy elkezdeni a mérkőzés ahogy szerettük volna. Gyors támadó kosárlabdát kértem a fiuktól, amit szépen meg is valósítottak. A lerohanásokból és leindításokból sok könnyű kosarat sikerült szereznünk. Védekezésben agresszívak tudtunk lenni, nagy nyomást helyezni a labdára, ellenfelünk pedig nehezen tudott bejutni a festékbe. A második negyedben kicsit visszaesett a támadójátékunk, de védekezésünkkel sikerült ezt kompenzálni és ennek ellenére is növelni az előnyünket

2. félidő 

A második félidő teljes leolvadás volt. A harmadik játékrészben támadó és védőoldalon is szétesett a csapat. Nem sikerült felgyorsulnunk. Körülményes és kiszámítható kosárlabdát játszottunk. Védekezésben nem tudtunk agresszívak lenni, átrohant rajtunk ellenfelünk. A végén sikerült zárkózni és egy könnyű mérkőzést tettünk nehézzé saját magunknak.

Összegzés 

Rögtön a szezon elején betegség és sérülés miatt hiányzott pár alapemberünk. Sikerült túl lépnünk ezen és jól kezdtük a mérkőzést. A jó forma az első félidőig tartott, utána nem sikerült semmit megvalósítani a játékunkból, védekezésben pedig teljesen szétestünk. Ilyen leolvadást nem szabad megengednünk magunknak, a mérkőzés teljes egészen koncentráltan kell játszanunk. A könnyelműsködés majdnem a győzelmünkbe került. Ezen javítanunk kell. Reméljük a következő mérkőzésre már teljes kerettel érkezünk.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00