Az U20 is győzelemmel debütált

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Sancilio Alexis

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2021-09-25 19:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások U20 22 13 10 17 62
Beszterce KK U20 12 8 20 21 61

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Hegedűs 7/3, VAS-TEPLÁN 18/6, BATBAATAR 18/9, Konta 5, Antal 2

Cs: Korompay 8/3, Szabados, Vermes 2, Kolozsvári, Léh 2, Kalassai

1. félidő 

Sikerült úgy elkezdeni a mérkőzés ahogy szerettük volna. Gyors támadó kosárlabdát kértem a fiuktól, amit szépen meg is valósítottak. A lerohanásokból és leindításokból sok könnyű kosarat sikerült szereznünk. Védekezésben agresszívak tudtunk lenni, nagy nyomást helyezni a labdára, ellenfelünk pedig nehezen tudott bejutni a festékbe. A második negyedben kicsit visszaesett a támadójátékunk, de védekezésünkkel sikerült ezt kompenzálni és ennek ellenére is növelni az előnyünket

2. félidő 

A második félidő teljes leolvadás volt. A harmadik játékrészben támadó és védőoldalon is szétesett a csapat. Nem sikerült felgyorsulnunk. Körülményes és kiszámítható kosárlabdát játszottunk. Védekezésben nem tudtunk agresszívak lenni, átrohant rajtunk ellenfelünk. A végén sikerült zárkózni és egy könnyű mérkőzést tettünk nehézzé saját magunknak.

Összegzés 

Rögtön a szezon elején betegség és sérülés miatt hiányzott pár alapemberünk. Sikerült túl lépnünk ezen és jól kezdtük a mérkőzést. A jó forma az első félidőig tartott, utána nem sikerült semmit megvalósítani a játékunkból, védekezésben pedig teljesen szétestünk. Ilyen leolvadást nem szabad megengednünk magunknak, a mérkőzés teljes egészen koncentráltan kell játszanunk. A könnyelműsködés majdnem a győzelmünkbe került. Ezen javítanunk kell. Reméljük a következő mérkőzésre már teljes kerettel érkezünk.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon vegyesek az érzések ezután a győzelem után. Az eredmény nem mutatja, de nagyon megszenvedtünk ezért a győzelemért. Nagyon amatőr hibákkal tartottunk partiba ellenfelünket, akik köszönték is a…

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2021-10-17 Kezdés: 16:00

 • Csak ismételni tudom önmagam. A csapat nagy részének technikailag rengeteget kell fejlődnie védekezésben és támadásban is. Az alapokhoz vissza kell nyúlni és újra lefektetni azokat.

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2021-10-16 Kezdés: 17:00

 • Két-három játékos jó játéka kevés egy serdülő alapszakasz mérkőzés megnyeréséhez. Az alapoktól kell elkezdeni az építkezést. A játék minden szegmensében fejlődnünk kell.

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2021-10-16 Kezdés: 12:30