Az utolsó 2 perc!

U11 Békási Kaszások

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Pál Roland, Kiss Mihály

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-16 17:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok 10 12 5 14 4 45
U11 Békási Kaszások 3 18 3 10 14 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: ZÁDOR: 18, JUHÁSZ: 11, CZIRKOS: 12, Paár 2, KOCSIS: 1, Mogyorósi: 0, Henglár: 1, Tas: 0, Bonczi: 3, Felkai: 0, Baján: 0, Zhu:0

1. félidő

Rövid pihenő után a második mérkőzésünket a Kőbányai Darázslányok ellen játszottuk. Az előző mérkőzés után a srácoktól kértem, hogy egy teljesen más összeszedettebb csapat jöjjön vissza a pihenő után. Nem így lett. Folytattuk ott ahol abbahagytuk. Nem találtuk az embereinket, felesleges faultokat ütöttünk. Ha el is jutottunk dobásig, azt nem közelről tettük meg, hanem messziről. Ha közelről dobtunk, akkor meg pontatlanul. A második negyed már jobb volt, de még mindig sok hibával játszottunk, de legalább a helyzeteket bedobtuk. Az állás 22-21 volt.

2. félidő

A bedobott büntetődobásaink száma a felére csökkent az előző mérkőzéshez képest. Alig telt el 30 perc a két büntető dobás között, elfelejtettük, amit kértem. Ide-oda estek a kosarak, minden kosarunkra volt válaszuk. Már-már kezdtük megtalálni a helyes védekezést, de még mindig valaki lekésett az emberéről. A negyedik negyedben 7 pontos hátrányból sikerült megfordítani a végén a mérkőzést, és 3 ponttal nyerni. A végére csak felébredtünk, és elkezdtünk szívvel-lélekkel játszani.

Összegzés

Folytattuk ott ahol abbahagytuk, az utolsó pár perce sikerült felébrednünk. Megint az apróságok: pontatlan passzolás, kihagyott közeli dobások, hol az emberem? Kit fogok? HOGYAN KELL VÉDEKEZNI? A gyűrű és az emberem között. De aminek nagyon örülök, hogy ezen a mérkőzésen a CSAPAT szívvel-lélekkel játszott. Mindenki hozzátett valamit a győzelemhez. Ki egy jó védekezéssel, ki egy fontos lepattanóval, ki egy jó passzolással. Erik igaz, hogy kipontozódott, de ott volt közel az emberén és védekezett agresszívan. Adri az utolsó másodpercekig ment előre, és szállította a pontokat a csapatnak. Czirkos Ákos leszedte a lepattanókat, és pontokra váltotta. Nimród, aki a végére összeszedte magát és megfordította a mérkőzést. De nem csak őket illet dicséret, hanem az egész csapatot. Így kell minden mérkőzésen játszani, ahogyan az utolsó 2 percben. Menni, menni, menni.
Az utolsó két perc volt az a hozzáállás a játékhoz, amit szeretnék a jövőben látni, azt a tüzet, akaratot, amit beletett ott mindenki.
Edzésen még nagyobb figyelemre és fegyelemre lesz szükség, hogy az első mérkőzésekhez hasonló ne forduljon elő. Gratulálok a csapatnak, ez igazi csapatmunka volt!
HAJRÁ KASZÁSOK!!! Készülünk a következő fordulóra!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…