Az utolsó 2 perc!

U11 Békási Kaszások

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Pál Roland, Kiss Mihály

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-16 17:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok 10 12 5 14 4 45
U11 Békási Kaszások 3 18 3 10 14 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: ZÁDOR: 18, JUHÁSZ: 11, CZIRKOS: 12, Paár 2, KOCSIS: 1, Mogyorósi: 0, Henglár: 1, Tas: 0, Bonczi: 3, Felkai: 0, Baján: 0, Zhu:0

1. félidő

Rövid pihenő után a második mérkőzésünket a Kőbányai Darázslányok ellen játszottuk. Az előző mérkőzés után a srácoktól kértem, hogy egy teljesen más összeszedettebb csapat jöjjön vissza a pihenő után. Nem így lett. Folytattuk ott ahol abbahagytuk. Nem találtuk az embereinket, felesleges faultokat ütöttünk. Ha el is jutottunk dobásig, azt nem közelről tettük meg, hanem messziről. Ha közelről dobtunk, akkor meg pontatlanul. A második negyed már jobb volt, de még mindig sok hibával játszottunk, de legalább a helyzeteket bedobtuk. Az állás 22-21 volt.

2. félidő

A bedobott büntetődobásaink száma a felére csökkent az előző mérkőzéshez képest. Alig telt el 30 perc a két büntető dobás között, elfelejtettük, amit kértem. Ide-oda estek a kosarak, minden kosarunkra volt válaszuk. Már-már kezdtük megtalálni a helyes védekezést, de még mindig valaki lekésett az emberéről. A negyedik negyedben 7 pontos hátrányból sikerült megfordítani a végén a mérkőzést, és 3 ponttal nyerni. A végére csak felébredtünk, és elkezdtünk szívvel-lélekkel játszani.

Összegzés

Folytattuk ott ahol abbahagytuk, az utolsó pár perce sikerült felébrednünk. Megint az apróságok: pontatlan passzolás, kihagyott közeli dobások, hol az emberem? Kit fogok? HOGYAN KELL VÉDEKEZNI? A gyűrű és az emberem között. De aminek nagyon örülök, hogy ezen a mérkőzésen a CSAPAT szívvel-lélekkel játszott. Mindenki hozzátett valamit a győzelemhez. Ki egy jó védekezéssel, ki egy fontos lepattanóval, ki egy jó passzolással. Erik igaz, hogy kipontozódott, de ott volt közel az emberén és védekezett agresszívan. Adri az utolsó másodpercekig ment előre, és szállította a pontokat a csapatnak. Czirkos Ákos leszedte a lepattanókat, és pontokra váltotta. Nimród, aki a végére összeszedte magát és megfordította a mérkőzést. De nem csak őket illet dicséret, hanem az egész csapatot. Így kell minden mérkőzésen játszani, ahogyan az utolsó 2 percben. Menni, menni, menni.
Az utolsó két perc volt az a hozzáállás a játékhoz, amit szeretnék a jövőben látni, azt a tüzet, akaratot, amit beletett ott mindenki.
Edzésen még nagyobb figyelemre és fegyelemre lesz szükség, hogy az első mérkőzésekhez hasonló ne forduljon elő. Gratulálok a csapatnak, ez igazi csapatmunka volt!
HAJRÁ KASZÁSOK!!! Készülünk a következő fordulóra!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00