Az utolsó negyedre teljesen „elfogytunk”

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Szőke Gábor, Boros Krisztina

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-11 16:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Tigrisek 20 8 3 8 12 51
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 2 6 2 1 6 17

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: KISZELY11, Novák 3, Dienes 2, Bándi1, Horváth, Sztojka

1. félidő

Lelkesen de fáradtan kezdtünk, a Tigrisek átrohantak rajtunk az elején. A második negyedben már jóval kiegyenlítettebb lett a játék, -ha a félidei büntetőket nem számoljuk- ez a játékrész döntetlen lett. A védekezésünk keményebb lett, többször tudtuk megzavarni az ellenfelet, és ezáltal hibára kényszeríteni. Előfordult az is, hogy lejárt az ellenfél támadó ideje, mert szoros emberfogással nem engedtük őket a büntető területen belülre. A dobásaink viszont pontatlanok voltak, így nem tudtunk közelebb kerülni az ellenfélhez.

2. félidő

Az utolsó két negyedben ismét érvényesült az ellenfél akarata. A lepattanókban fölénk kerekedtek mindkét oldalon ezáltal jóval több támadást tudtak vezetni, és több kosarat kaptunk második esélyből is. Támadásban a legtöbbször hiányzott a bátorság, ám amikor ez megvolt akkor szép akciókat tudtunk vezetni. Az utolsó negyedre teljesen „elfogytunk” ráadásul egy kisebb sérülés miatt az egyetlen cserelehetőségünket is elvesztettük.

Összegzés

A játékunkban sok hiba akadt, mégsem szeretnék senkit sem negatív színben feltüntetni. Átlagban 6-7 negyedet végigfutni önmagában is megsüvegelendő teljesítmény, pláne ebben a korban. Tisztában vagyunk a hibáinkkal, de azért edzünk hogy ezeket kijavítsuk. Sok balszerencsés tényező befolyásolta ezt a délutánt (betegségek, sérülés, vírushelyzet) de azon dolgozunk, hogy ilyen ne fordulhasson elő többet. Gratulálok a Tigriseknek, mi pedig november elején folytatjuk, és mától már a vélhetően sikeresebb 2.fordulóra koncentrálunk!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00