Bemutatkoztak a Minik!

Helyszín: 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Kovács Róbert, Kutrik Andrea

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-18 10:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Zsiráfok 10 2 3 0 6 21
Kaszás Minik 0 8 3 5 2 18

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

: NAGY P. Soma 8, Rottler D, Földes Á, Sussmann B 1, Fekete N. 1, Vágány G. 5, Temesi M 2, Szőke M 1, Rafácz K 1,

1. félidő

A Kenguru Kupa III. fordulójában a főleg 2012-es születésűek alkotta Kaszás Minik csapata is bemutatkozott a Kenguru Kupában. Sajnos többen nem tudtak részt venni a Karácsony előtti hétvégén, így 9 fővel vágtunk neki a délelőttnek. Első ellenfelünk 5 fővel tudott jelen lenni, így edzőmeccset játszottunk ellenünk.
Az első negyedben ellenfelünk tudta megmutatni rutinját, míg mi még barátkoztunk a helyzettel, hogy hivatalos meccset játszhatunk  Látszódott hogy első meccsünk, ebből adódóan sok hibát vétettünk, de a negyed vége fele kezdtünk bátrabbak lenni. A második negyedben Soma vezetésével sikerült lendületesebben játszani, több próbálkozásunk is volt, picit nyugodtabbak is lettünk, amelynek az eredménye 8 pont volt, amelyre még réjött 3 félidei büntető Gellért, Marci és Noel révén!

2. félidő

Sikerült jobb lendületben kezdeni a második félidőt, sokkal pörgősebbek voltunk védekezésben és támadásban is. Noel, Máté és Gellért is eredményes tudott lenni, ráadásul kapott pont nélkül zártuk a negyedet. A záró játékrészben nagyot küzdöttek a fiúk, Soma kosarával még az előnyt is sikerült tartanunk de ellenfelünk rutinja sokat jelentett a végén. Végeredmény 21 -18 oda.

Összegzés

Gratulálok a pályára lépőknek a debütáláshoz, legtöbben nagyon bátran mozogtak a pályán. Az első negyed megilletődöttsége után a srácok kezdtek megbarátkozni a helyzettel és sikerült egy jó meccset játszanunk ellenfelünkkel!
Folytatás a TFSE ellen ! 
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30