Bemutatkoztunk

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Bujtor Péter, Konta Csanád János

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-19 10:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF Kenguruk 16 6 6 14 9 51
U11 Dűlői Kaszások 2 14 7 3 9 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Ács -, EGRI 7, GYŐR 1, Hidvégi 1, KRAJCSOVICH 13, Lukács -, Mácza 3, Ravasz 4, Sterbenz 4, Szabó -, Sziebert 1, Szombathelyi 1.

1. félidő

Szombat délelőtt kezdtük egy idei szereplésünket a Kenguru Kupában a BLF Kenguruk csapata ellen. Az eddigi évektől eltérően idén egyszerre csak 4 ember játszhat egy csapatban, ez a szabály a bírok számára is annyira új volt, hogy egy kis hiba került a szabály értelmezésébe, így sajnos 2 játékosunk csak az első, míg másik kettő csak a második félidőben léphetett pályára. Volt, aki élete első hivatalos mérkőzését játszotta, ez meg is látszott a kezdésünkön, az első negyedben bátortalanul kosaraztunk, ellenfelünk pedig ezt kihasználva el tudott lépni, már a meccs ezen korai szakaszában, főképp 23-as játékosának köszönhetően. A második negyedre sikerült felszívnunk magunkat, bátran és lendületesen kosárlabdáztunk. Jázmin gyors kosarakból operált, Alex pedig főképp lepattanókból volt eredményes. Ebben a negyedben ők húzták a csapatot támadásban, de többiek védekezése is kellett hozzá, hogy vissza tudjunk jönni a meccsbe.

2. félidő

A félidőben heten voltak eredményesek a büntető vonalról, ezzel egy ponttal még közelebb tudtunk férkőzni ellenfelünkhöz, ekkor már csak 6 pont volt a hátrányunk! A harmadik negyedben, mindkét csapat kevert kicsit a kártyákon, amiből sajnos ellenfelünk jött ki jobban, igyekeztünk, de nem volt válaszunk a BLF 33-asára, aki egymaga dobott nekünk 14 pontot ebben a játékrészben, amire sajnos tőlünk nem sok válasz érkezett. Az utolsó játékrészt 15 pontos hátránnyal kezdtük, így tehát szorított minket az idő. Emiatt kapkodós lett a játékunk és ugyan támadásban hatékonyak tudtunk lenni Panka, Jázmin és Misi által, védekezésben továbbra sem volt válaszunk a kiemelkedő adottságokkal rendelkező 23-as játékosra, így a mérkőzést nem sikerült megnyernünk.

Összegzés

Tipikus első meccs volt, sok hibával és izgalmakkal tele. Azonban a kezdeti nehézségek után nagyon szép megmozdulásokat és bizakodásra okot adó akciókat is láthattunk sőt a mérkőzés bizonyos peridódusaiban felül is múltuk ellenfelünket. Ma Jázmin és Alex tudott lendületet adni a csapatnak, de nagyon tetszett Szili bátor játéka is! Biztos vagyok benne, hogy idővel egyre jobban fogunk teljesíteni tétszituációkban is, tehát fel a fejjel, edzünk szorgalmasan tovább, ahogyan eddig és idővel egyre több minden fog visszaköszönni a meccseken is! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00