Bevéve az egri vár

Helyszín: Szervezès alatt

Játékvezetők: Marton Péter, Lónáth László

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Egri VSI KOK 11 12 15 15 53
Óbudai Kaszások U18 17 24 18 12 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA:
Varsányi 3, Pirint 8/6, Konta 9/3, Bulyovszky 9/3, SAFRANKA 18
CS: Szántó 8, Csocsán 4, Chabot, Korpás 6, Léh 2, Katona 4

1. félidő

Utolsó alapszakasz meccsünkre Egerbe utaztunk egy tét nélküli összecsapásra. A legfőbb célunk az volt, hogy mindenki elég játéklehetőséget kapjon. Ennek szellemében elosztottuk a játékperceket a fiúk között, így azok a játékosaink is viszonylag sok időt tölthettek a parketten, akik egyébként kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig a junior ”A” csapatunkban.

Gyorsan dűlőre vittük a dolgot, azonban 14-2 után nagyon hullámzóvá vált a játékunk, az egri 3-2-es „vár” sokszor kifogott rajtunk. A félidőre azért így is biztos, 18 pontos előnnyel vonulhattunk.

2. félidő

Egy-egy jobb periódussal megugrottunk, hogy aztán a hazaiak percei következzenek. Hullámzó volt a teljesítményünk, a jobb dobóteljesítmény hiányzott a nagyobb különbségű győzelemhez, ill. voltak olyan játékosaink is, akik nem tudtak élni a felkínált játéklehetőséggel.

Összegzés

Ott vagyunk a rájátszásban, ezzel elértük azt, hogy erős csapatok ellen játszhatunk/edződhetünk a továbbiakban. Nyilván több győzelemmel és jobb csapatteljesítménnyel is zárhattuk volna az alapszakaszt, de döbbenetesen sok nehézséggel küszködünk ebben a szezonban és egy ilyen helyzetben az eredményesség sokadrangú szempont.

Indul végre a Budapest-bajnokság is, ami plusz játék ( és edzéslehetőséget) biztosít játékosainknak, ez mindenképpen pozitív hatással lesz ránk. Az országos rájátszásban meg nagyon fel kell kötni a gatyánkat, ha méltó ellenfelei akarunk lenni a nálunk erősebb csapatoknak!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00