Bevéve az egri vár

Helyszín: Szervezès alatt

Játékvezetők: Marton Péter, Lónáth László

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Egri VSI KOK 11 12 15 15 53
Óbudai Kaszások U18 17 24 18 12 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA:
Varsányi 3, Pirint 8/6, Konta 9/3, Bulyovszky 9/3, SAFRANKA 18
CS: Szántó 8, Csocsán 4, Chabot, Korpás 6, Léh 2, Katona 4

1. félidő

Utolsó alapszakasz meccsünkre Egerbe utaztunk egy tét nélküli összecsapásra. A legfőbb célunk az volt, hogy mindenki elég játéklehetőséget kapjon. Ennek szellemében elosztottuk a játékperceket a fiúk között, így azok a játékosaink is viszonylag sok időt tölthettek a parketten, akik egyébként kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig a junior ”A” csapatunkban.

Gyorsan dűlőre vittük a dolgot, azonban 14-2 után nagyon hullámzóvá vált a játékunk, az egri 3-2-es „vár” sokszor kifogott rajtunk. A félidőre azért így is biztos, 18 pontos előnnyel vonulhattunk.

2. félidő

Egy-egy jobb periódussal megugrottunk, hogy aztán a hazaiak percei következzenek. Hullámzó volt a teljesítményünk, a jobb dobóteljesítmény hiányzott a nagyobb különbségű győzelemhez, ill. voltak olyan játékosaink is, akik nem tudtak élni a felkínált játéklehetőséggel.

Összegzés

Ott vagyunk a rájátszásban, ezzel elértük azt, hogy erős csapatok ellen játszhatunk/edződhetünk a továbbiakban. Nyilván több győzelemmel és jobb csapatteljesítménnyel is zárhattuk volna az alapszakaszt, de döbbenetesen sok nehézséggel küszködünk ebben a szezonban és egy ilyen helyzetben az eredményesség sokadrangú szempont.

Indul végre a Budapest-bajnokság is, ami plusz játék ( és edzéslehetőséget) biztosít játékosainknak, ez mindenképpen pozitív hatással lesz ránk. Az országos rájátszásban meg nagyon fel kell kötni a gatyánkat, ha méltó ellenfelei akarunk lenni a nálunk erősebb csapatoknak!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00