Bevéve az egri vár

Helyszín: Szervezès alatt

Játékvezetők: Marton Péter, Lónáth László

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Egri VSI KOK 11 12 15 15 53
Óbudai Kaszások U18 17 24 18 12 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA:
Varsányi 3, Pirint 8/6, Konta 9/3, Bulyovszky 9/3, SAFRANKA 18
CS: Szántó 8, Csocsán 4, Chabot, Korpás 6, Léh 2, Katona 4

1. félidő

Utolsó alapszakasz meccsünkre Egerbe utaztunk egy tét nélküli összecsapásra. A legfőbb célunk az volt, hogy mindenki elég játéklehetőséget kapjon. Ennek szellemében elosztottuk a játékperceket a fiúk között, így azok a játékosaink is viszonylag sok időt tölthettek a parketten, akik egyébként kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig a junior ”A” csapatunkban.

Gyorsan dűlőre vittük a dolgot, azonban 14-2 után nagyon hullámzóvá vált a játékunk, az egri 3-2-es „vár” sokszor kifogott rajtunk. A félidőre azért így is biztos, 18 pontos előnnyel vonulhattunk.

2. félidő

Egy-egy jobb periódussal megugrottunk, hogy aztán a hazaiak percei következzenek. Hullámzó volt a teljesítményünk, a jobb dobóteljesítmény hiányzott a nagyobb különbségű győzelemhez, ill. voltak olyan játékosaink is, akik nem tudtak élni a felkínált játéklehetőséggel.

Összegzés

Ott vagyunk a rájátszásban, ezzel elértük azt, hogy erős csapatok ellen játszhatunk/edződhetünk a továbbiakban. Nyilván több győzelemmel és jobb csapatteljesítménnyel is zárhattuk volna az alapszakaszt, de döbbenetesen sok nehézséggel küszködünk ebben a szezonban és egy ilyen helyzetben az eredményesség sokadrangú szempont.

Indul végre a Budapest-bajnokság is, ami plusz játék ( és edzéslehetőséget) biztosít játékosainknak, ez mindenképpen pozitív hatással lesz ránk. Az országos rájátszásban meg nagyon fel kell kötni a gatyánkat, ha méltó ellenfelei akarunk lenni a nálunk erősebb csapatoknak!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30