Bíztató szezonkezdés

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont, 1107 Bp, Bihari út 23.

Játékvezetők: Horváth Brúnó, Brunner Brúnó

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 3 2 4 2 0 11
Kaszás Girls U12 17 21 2 16 14 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Berecz-Erdei 2, Ceglédi 6, Csoknyay, HORVÁTH 14, Jasztrab, Kadenszki 1, Kosztyu 4, Krankovics, Polik 6, REIZMÜLLER 14, Sárváry 7, STERBENZ 16.

1. félidő

Második közös szezonunk első hivatalos mérkőzését játszhattuk le szombaton kora reggel a Bihari úton. Ellenfelünk a Törekvés nagy részben kezdő és fiatal játékosokból álló csapata volt. Kezdő ötösünk a negyed elején lélekben még az otthoni puha ágyban aludt, aminek köszönhetően elképesztő amatőr hibákat vétettünk. A negyed végére sikerült fejben megérkezni a mérkőzésre és kialakítani egy nagyobb előnyt. A második játékrészben R.Emma és Viki vezérletével hatalmasat küzdött a csapat, így 38 ponttal zártuk a félidőt.

2. félidő

A második félidőben a gyakorlásé volt a főszerep mind védekezésben, mind támadásban. A különböző részfeladatok megoldása néha nehézkesen ment, azonban mindenki igyekezett a legjobb tudása szerint játszani. Az első ötösünk is teljesen felébredt és szép negyedet produkált, második öt játékosunk pedig tartotta első félidei teljesítményét. Végül magabiztos győzelemmel zárhattuk a szezon első mérkőzését!

Összegzés

Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével és hozzáállásával. Habár ellenfelünk nagy részben kenguru korú játékosokból állt, úgy gondolom, hogy sokat léptünk előre a tavalyi szezonhoz képest a játék képében, amihez nagyban hozzájárul az augusztus eleje óta tartó magas százalékú edzéslátogatottság is. Örülök, hogy mindenki hasznosan tudta töltei a pályán az időt és sokat tudtunk gyakorolni. Második ellenfelünk sajnos nem jelent meg a fordulón, így kénytelenek voltunk beérni ezzel az egy mérkőzéssel a Gyermek Kupa 1. fordulóját. Gratulálok lányok, így tovább! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00