Bíztató szezonkezdés

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont, 1107 Bp, Bihari út 23.

Játékvezetők: Horváth Brúnó, Brunner Brúnó

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 3 2 4 2 0 11
Kaszás Girls U12 17 21 2 16 14 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Berecz-Erdei 2, Ceglédi 6, Csoknyay, HORVÁTH 14, Jasztrab, Kadenszki 1, Kosztyu 4, Krankovics, Polik 6, REIZMÜLLER 14, Sárváry 7, STERBENZ 16.

1. félidő

Második közös szezonunk első hivatalos mérkőzését játszhattuk le szombaton kora reggel a Bihari úton. Ellenfelünk a Törekvés nagy részben kezdő és fiatal játékosokból álló csapata volt. Kezdő ötösünk a negyed elején lélekben még az otthoni puha ágyban aludt, aminek köszönhetően elképesztő amatőr hibákat vétettünk. A negyed végére sikerült fejben megérkezni a mérkőzésre és kialakítani egy nagyobb előnyt. A második játékrészben R.Emma és Viki vezérletével hatalmasat küzdött a csapat, így 38 ponttal zártuk a félidőt.

2. félidő

A második félidőben a gyakorlásé volt a főszerep mind védekezésben, mind támadásban. A különböző részfeladatok megoldása néha nehézkesen ment, azonban mindenki igyekezett a legjobb tudása szerint játszani. Az első ötösünk is teljesen felébredt és szép negyedet produkált, második öt játékosunk pedig tartotta első félidei teljesítményét. Végül magabiztos győzelemmel zárhattuk a szezon első mérkőzését!

Összegzés

Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével és hozzáállásával. Habár ellenfelünk nagy részben kenguru korú játékosokból állt, úgy gondolom, hogy sokat léptünk előre a tavalyi szezonhoz képest a játék képében, amihez nagyban hozzájárul az augusztus eleje óta tartó magas százalékú edzéslátogatottság is. Örülök, hogy mindenki hasznosan tudta töltei a pályán az időt és sokat tudtunk gyakorolni. Második ellenfelünk sajnos nem jelent meg a fordulón, így kénytelenek voltunk beérni ezzel az egy mérkőzéssel a Gyermek Kupa 1. fordulóját. Gratulálok lányok, így tovább! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Süle Krisztina vezetőedző beszámolója

   

  Leány Junior Selejtező II.

  1 győzelem – 1 vereség

   

  A Nemzeti Junior Bajnokság második selejtező körében a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzés második negyedében kiharcoltunk egy 10 pontos előnyt, melyet a harmadik negyedben tudtuk…

 • Két győzelem, egy vereség!

   

  A tét a főtáblára való bejutás volt, amihez (jelen információink szerint) a három mérkőzésből legalább kettőt meg kellett nyernünk. Természetesen minden meccsünkön győzni szerettünk volna, de azt már előzetesen sejtettük, hogy a körmendi csapatot, hazai pályán nagyon nehéz lesz megverni. Bár szombaton…