Biztosan hoztuk a meccset

Helyszín: Zrínyi Gimnázium

Játékvezetők: Bárány Levente, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-08 15:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KKS 5 4 3 8 4 24
Kaszás Boys 10 12 4 5 20 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Körtvélyessy 3, Mityók 2, OROSHÁZI 10, Tóth 11, HALÁSZ 2, Henye 2, PÁLL 2, Herczeg 2, BORSÁNYI 13, Székely 4, Daróczi.

1. félidő

A harmadik fordulóban Kőbányára vitt minket a sorsolás. A „K” csoportban elsőként a KKS csapatával csaptunk össze. A negyed első felében agresszív védekezéssel tudtunk előnyt szerezni (8:0). Később sajnos ez nem működött ilyen jól. A második negyedben is 8:0-val kezdtünk, és hasonlóan az előző nyolc perchez, a második négy percben már kiegyenlített csata zajlott a pályán. A félidőre 13 ponttal vezettünk.

2. félidő

Mindössze négy találatra futotta a szünetben. Talán itt valamivel messzebbről kell dobni, mint a többi teremben, de ennek ellenére képesek lennénk többre. A harmadik játékrész nem sikerült jól. Sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk elegendőt nyújtani. Ezzel remény adtunk ellenfelünknek a győzelemre. Szerencsére a záró periódusra nagyon összekapták magukat a fiúk, és határozott produkcióval döntöttük el a mérkőzést.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Kicsit jobb büntetőzésre és okosabb, pontosabb támadójátékra is képesek lennénk ugyan, de valahogy ez most nem mutatkozott meg. A védekezésünket komoly panasz nem érheti, hiszen 25 pont alatt tartottuk az ellenfelet. Sokszor fordult elő, hogy anélkül is hibára tudtuk őket kényszeríteni, hogy a labdáért nyúltunk volna. Nagyon örültem, hogy az öltözőben megbeszélteket mindenki igyekezett betartani.

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…