Biztosan hoztuk a meccset

Helyszín: Zrínyi Gimnázium

Játékvezetők: Bárány Levente, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-08 15:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KKS 5 4 3 8 4 24
Kaszás Boys 10 12 4 5 20 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Körtvélyessy 3, Mityók 2, OROSHÁZI 10, Tóth 11, HALÁSZ 2, Henye 2, PÁLL 2, Herczeg 2, BORSÁNYI 13, Székely 4, Daróczi.

1. félidő

A harmadik fordulóban Kőbányára vitt minket a sorsolás. A „K” csoportban elsőként a KKS csapatával csaptunk össze. A negyed első felében agresszív védekezéssel tudtunk előnyt szerezni (8:0). Később sajnos ez nem működött ilyen jól. A második negyedben is 8:0-val kezdtünk, és hasonlóan az előző nyolc perchez, a második négy percben már kiegyenlített csata zajlott a pályán. A félidőre 13 ponttal vezettünk.

2. félidő

Mindössze négy találatra futotta a szünetben. Talán itt valamivel messzebbről kell dobni, mint a többi teremben, de ennek ellenére képesek lennénk többre. A harmadik játékrész nem sikerült jól. Sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk elegendőt nyújtani. Ezzel remény adtunk ellenfelünknek a győzelemre. Szerencsére a záró periódusra nagyon összekapták magukat a fiúk, és határozott produkcióval döntöttük el a mérkőzést.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Kicsit jobb büntetőzésre és okosabb, pontosabb támadójátékra is képesek lennénk ugyan, de valahogy ez most nem mutatkozott meg. A védekezésünket komoly panasz nem érheti, hiszen 25 pont alatt tartottuk az ellenfelet. Sokszor fordult elő, hogy anélkül is hibára tudtuk őket kényszeríteni, hogy a labdáért nyúltunk volna. Nagyon örültem, hogy az öltözőben megbeszélteket mindenki igyekezett betartani.

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00