Csapatmunka – Összejött a körbeverés!

Békási Kaszások

Helyszín: Tüske Csarnok – 3. terem

Játékvezetők: Magyar Zoltán, Hőgerl Bence

Nézők száma: 35

Mérkőzés időpontja: 2019-02-10 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Józsefváros KC/A 4 6 5 10 4 29
Békási Kaszások 9 21 5 12 12 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

MITYÓK NORBI: 11, Paár Gergő:3, Daróczi Balázs: 4, Kurdoglu Ates: 1, Réthy Levente: 4, Dzsudzsák Márk: 1, ZÁDÓR NIMRÓD: 18, Páll Csaba: 5, Farkas Botond: 5 Forgó Ambrus: 0, Grósz Ádám: 6, Dzsudzsák Alex: 1

1. félidő

Második mérkőzésünket a Józsefvárosi KC/A csapata ellen játszottuk. A megbeszéltek alapján jól kezdtük a mérkőzést. Mindenki szorosan védekezett az emberén, ezzel bele kényszerítettük őket rossz passzokba, amiből mi tudtunk indulni, és kosarat szerezni. A második negyedben 21 pontot dobtunk. Így az első félidő után 20 pontos előnyre tettünk szert.

2. félidő

A harmadik negyedben is folytattuk a kemény, agresszív védekezést, aminek meg is lett az eredménye. Igaz ebben a negyedben 2 ponttal tudtunk többet dobni mint az ellenfelünk, de így is megmaradt az előnyünk. Az utolsó negyedben már csak az volt a kérdés, hogy tudunk-e 27 ponttal nyerni, mert akkor mi jutunk körbeverés esetén egy csoporttal feljebb. A srácok ebben a negyedben is odatették magukat és sikerült a végére 30 pontos különbséggel nyernünk.

Összegzés

Az első mérkőzés hibáiból, figyelmetlenségeiből tanulva, odafigyeltünk a lepattanókra, és a szoros kemény védekezésre. Mindenki tudta, hol kell védekeznie, a gyűrű és embere között. Igazi csapatként játszottunk ma. Gyönyörű passzokat adtak a srácok egymásnak. Koncentráltunk védekezésben, nem nyúlkáltunk, hanem közel védekeztünk. 34 lepattanót szedtünk és 16 labdát szereztünk, ami 50 db szerzett labda. Hiszen nem adtunk esélyt nekik, hogy újra dobhassanak a gyűrűre, mert mi szedtük le a lepattanókat. Ezekből tudtunk indulni, és kosarakat szerezni. Támadásnál is odafigyeltünk a befejezésekre így a helyzeteket pontokra tudtuk váltani.
Gratulálok mindenkinek, igazi csapatmunka volt. Meg akartuk mutatni, hogy mire is vagyunk képesek ha odafigyelünk. Szép munka volt srácok! Csak így tovább!

Készülünk tovább, és várjuk a következő fordulót!
HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10