Csodás évzáró győzelem

Helyszín: Zrínyi Gimnázium – 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Mészáros Nándor Lajos, Kiss Bálint

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-19 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak/Pannónia 14 3 2 19 0 38
Kaszás Girls U11 9 18 5 16 27 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Barla-Szabó 1, CEGLÉDI 27, CSOKNYAY 12, Kutrovácz 6, Peredy 1, Sárközy 2, STEBENZ 16, Szalay 8, Thuma 1, Zsuffa 1

1. félidő

Második meccsünkig nagyon kevés pihenő volt, így fejben nem értünk még vissza az öltözőből a meccsre. Meg is látszódott a kezdésünkön 10-0-s hátrányba kerültünk. A rossz kezdés után sikerült megérkeznünk a meccsbe, 3 pontra is feljöttünk, végül -5-el váltottunk negyedet.
A második sorunk parádés játékkal rukkolt elő, így sikerült megfordítanunk a meccset, nagyon keményen védekeztünk, sok labdát szereztünk, amikből utána könnyen tudtunk indulni.

2. félidő

Félidőben egy picit jobban céloztunk, de ezt szeretnénk még feljebb tornászni majd.
A harmadik negyedben meggyűlt a bajunk a bedobásokkal, ami által sok könnyű kosarat tudtak dobni a fekete mezesek. Másik gondunk ellenfél pontgyárosa volt, akit nehezen tudtunk megfogni, így hiába a jó támadójáték egy kicsit csökkent az előnyünk.
A záró negyedben sikerült a mai legjobb negyedünket produkálni, 27-0-ra húztuk be ezt a játékrészt. Támadásban-védekezésben egyaránt nagyon jól teljesítettünk, ami által magabiztosan nyertünk.

Összegzés

Sikerült mind a két mérkőzésünket megnyerni, gratulálok a csapatnak, jó szájízzel mehetünk a karácsonyi szünetre ???? Több dolognak is nagyon örültem a mai meccseken, az egyik ilyen, hogy Milla idén először tudta vállalni a játékot. A másik, hogy a második meccsünkön mindenki tudott pontot szerezni, ami mindig nagy öröm. Több játékosunk is szintet lépett, Ceglédi Annát viszont külön ki kell emelnem. Támadásban megállíthatatlan volt, de a mezőnymunka, amit mellé tett az tette ezt a produkciót egészen extrémmé (védekezés, szerzett labdák, gólpasszok).
Nagyon sokat tudtunk előre lépni az előző fordulóhoz képest, de még rengeteget kell dolgoznunk mind védő, mind támadó oldalon.
Ugyan edzéseken még találkozunk, de ezúton is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00