Csoportelsőséget érő győzelem.

U16 Leány

Helyszín: Zalaegerszeg

Játékvezetők: Földesi Ádám, Németh Sándor

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2022-03-11 19:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zalaegerszegi KTE 15 18 12 12 57
Óbudai Kaszások U16 Leány 10 14 20 19 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

NAGY 8, BABAY-BOGNÁR 25, MAHMOUD 13/3, KERÉKGYÁRTÓ 3, KUNCZ 7
Cs: CSOCSÁN 5/3, KRONAVETTER 2, KRAJCSOVICH, KOCSIS, NÁDASDY

1. félidő

Viszontagságos út után érkeztünk meg Zalaegerszegre, 15 percünk marad átöltözni és bemelegíteni a mérkőzésre. Ennek köszönhetően az első 5 percben ellenfelünk akarata érvényesült a pályán. Folyamatosan kellett magunkat „mérkőzésbe hozni”. Védekezésben olyan hibákat vétettünk, amit főleg fejben kellett helyre rakni. Támadásban pedig kapkodtunk, nem játszottunk tudatosan.

2. félidő

A félidei szünetben „csak úgy elrepült az idő”, mivel sajnos „elfelejtettek” tájékoztatni arról, hogy nem 15 perc áll rendelkezésünkre. De ez is csak plusz energiát adott, hogy ma mi nem megyünk haza győzelem nélkül. Sikerült mindent átbeszélni a lányokkal, pontosan tudták, hogy mit kell tenniük a pályán ahhoz, hogy győzni tudjunk. Fokozatosan dolgoztuk le a hátrányunkat, a negyedik negyed előtt már csak 1 ponttal vezetett az ellenfelünk. Hatalmas szívvel és megrendíthetetlen akarattal vetettük bele magunkat a negyedik negyedbe és bár az első 5 percben ellenfelünk ellépett megint 5 ponttal, egy időkérés során ismét sikerült tisztáznunk, hogy mi lesz a győzelem kulcsa, mind védekezésben és támadásban. Iszonyat sok melót tettek bele a csajok, az energia csak áradt a kispadról is. Fegyelmezetten játszottunk, megcsinálták, amit kértem, és a meccs végén jöttek az extra labdaszerzések, amivel 4 pontra elléptünk. Mivel a védekezésünket nem tudták áttörni a zalaegerszegi játékosok, így a végén már kezünkben volt a mérkőzés.

Összegzés

Nagyon büszke vagyok a lányokra. Azt tudom, hogy rengeteget dolgoztunk ezért a győzelemért az elmúlt időszakban és a lányok minden utasítást betartva fegyelmezetten játszottak. A legfontosabb pillanatokban nagyon helyén volt a szívük és jöttek az extrák. Hárompontosok, jó ritmusú betörések, gólpasszok, labdaszerzések, kiváló védekezés… sorolhatnám még, de a legfontosabb, hogy hatalmas csapatmunka volt. Számunkra most következik a legfontosabb időszak: a keresztjáték. Nincs megállás 

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00