Csoportgyőzelemmel kezdtük az évet!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Paulus Bence Máté

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-03 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 10 11 3 10 34
Serdülő U14 30 32 16 34 112

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: KRAJCSI 9, SZABÓ 8, CSILLAG 8, GOÓR 9, LUGOSSY 6, SÁRVÁRY 6, HERBÁK 14, HIDVÉGI 14, HORVÁTH 7, SERES 8, NÉMETH 19/3, LOVAS 4.

1. félidő

Kihangsúlyoztuk az öltözőben, hogy semmit sem ér a délelőtti siker, ha délután nem tudjuk feltenni az „I”-re a pontot. Fontos volt, hogy a srácok ugyanazzal az akarással és elszántsággal menjenek fel a pályára, mint ahogyan tették azt az első meccsen. Láttuk ellenfelünk mérkőzését és bizony több ügyes és képzett játékos is volt a gödi keretben. Lebecsülni őket veszélyes lett volna és igen nagy butaság is egyben. Szerencsére a srácok odatették magukat, nem is akárhogy. Mindkét első félidei negyedben hengereltünk. Nem számított mit mutat az eredményjelző, végig példamutatóan hajtottak a fiúk. Több mint negyven pontos előnnyel mentünk a szünetre.

2. félidő

Az első meccsből okulva átbeszéltük, hogy mit szeretnénk gyakorolni mind támadásban, mind pedig védekezésben. Bár kicsit féltünk tőle, hogy a nagy előny tudatában visszaesik a teljesítményünk, de visszatekintve megállapíthatjuk, hogy az egész nap legjobb 20 percét hozták le a srácok. Maximálisan megcsinálták mindazt, amit kértünk, ami így a nap végére, külön megsüvegelendő teljesítmény. Persze hozzátartozik, hogy ellenfelünk fáradtabb volt és elvesztette maradék hitét is, mégis öröm volt nézni, mennyire élvezi csapatunk a játékot. Ahogy összefoglalónkban korábban írtuk, igazi ÜNNEP volt ez, pontosan ezért dolgozunk és edzünk nap, mint nap…

Összegzés

Külön örömet jelent számunkra, hogy ezeket a meggyőző sikereket úgy tudtuk elérni, hogy mindkét meccsünkön végig ragaszkodtunk a fix negyedenkénti 6-6 játékoshoz, így mindenki szinte teljesen megegyező játékidőhöz jutott. Fontos volt számunkra, hogy mindenki megkapja a kellő időt a pályán, biztosítva ezzel a lehetőségekhez mért legnagyobb fejlődést játékosaink számára.
Igazság szerint az volt a célunk, hogy megnyerjük ezt a mini tornát és feljuthassunk az „A” csoportba. Természetesen örülünk a magabiztos győzelmeknek, de tisztában vagyunk vele, hogy ez a két találkozó nem volt más, mint 1-1 lépés megtétele az igazi megmérettetések felé vezető úton. Sokkal keményebb és nehezebb mérkőzések várnak ránk, így nem dőlhetünk hátra, sőt! Dolgoznunk és fejlődnünk kell tovább! Várjuk a folytatást, reméljük Ti is!

Külön köszönetet kell mondanunk NÉMETH ZSOLTNAK, aki egész nap a kamera mögött állt, így téve lehetővé, hogy nézni lehessen a mérkőzéseket a neten. Köszönjük hát neki, reméljük teljesítményünkkel kellőképpen kárpótolni tudtuk fáradozását!
HAJRÁ KASZÁSOK!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…