Döntő meccsen fog eldőlni a bronzérem sorsa!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Major Ádám, Józsa András, Oláh Márk

Nézők száma: 113

Mérkőzés időpontja: 2019-05-22 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások KA (NB1) 31 16 23 24 94
Vásárhelyi Kosársuli 19 23 12 19 73

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Molnár 8/6, ONDIMA 24/6, BENCSIK 16/12, Jenei 4, TAKÁCS 14/3, 

Cs: Meleg 9, Reiter 2, FARKAS 14/12, Pintér, Dénes 3, Baptiszta.

1. félidő

Bár az első néhány perc még kiegyenlített küzdelmet hozott, végre sikerült nagyon jól kezdeni a mérkőzést. A számok önmagukért beszélnek. 31:19-re nyertük meg az első negyedet, ami annak volt köszönhető, hogy támadásban is és védekezésben is igazi csapatként funkcionáltunk. Már-már az lehetett a csapat és a szurkolók érzése, hogy ez a meccs bizony megvan, amikor jött a második negyed. Sajnos amilyen jól kezdtünk, annyira rontottuk el a második játékrészt. Figyelmetlenek voltunk, rengeteg hibát vétettünk és a támadásunk is elkezdett akadozni. Csupán fele annyi pontot tudtunk dobni, mint az első negyedben, így csak 5 pontos előnnyel mentünk a nagyszünetre.

2. félidő

Magunknak tettük tehát nehézzé a találkozót, újra nyílt volt a meccs. Az öltözőben mindannyian tudtuk, mit kell tennünk. Visszatérni ahhoz a mentalitáshoz, agresszivitáshoz, amit a mérkőzés elején láttunk a csapattól. Le a kalappal a srácok előtt, szinte teljesen tökéletes második félidőt láthattak szurkolóink a folytatásban. 11 ponttal növeltük előnyünket a harmadik negyedben, majd a záró játékrészt is megnyertük 5 ponttal. Mindezt úgy, hogy mindenkit pályára tudtunk forgatni, igazi csapat győzelmet láthatott tehát közönségünk, akiknek ezúton is köszönjük a szuper buzdítást!

Összegzés

Végre legyőztük a Vásárhely csapatát! Azért fontos ezt kiemelni, mert egyedül őket nem tudtuk eddig legyőzni az idei szezonban. Háromszor találkoztunk velük idén és mindháromszor vereséget kellett elkönyvelnünk. De mikor törjük meg ezt az elkeserítő sorozatot, ha nem a bronz párharc második mérkőzésén?! Hát mi megtörtük, és ezzel életben tartottuk esélyeinket, hogy megszerezzük a bajnokság harmadik helyét. Május 24.-én, pénteken 18:30-kor dobják fel Vásárhelyen a labdát és mi azért fogunk küzdeni, hogy a mi nyakunkba akasszák a bronzérmeket a lefújás után! Hajrá Kaszások!

 

További információ

A mérkőzés szünetében rendeztük a félidei dobóverseny szuperdöntőjét, ahová kilenc játékos jutott be. Izgalmas vetélkedés kerekedett ki a játékból, amely végén a tavalyi szezon után ismét hölgy győztesnek gratulálhattunk. A 2018/2019-es szezonban a női gyermek csapatunk játékosa, Czirkos Panka lett a szuperdöntő bajnoka! Szép volt!

 

 

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00