Dupláztunk, elfáradtunk

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Horváth Kinga, VB elnök: Bagi Kár

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-09-22 13:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd 19 22 17 15 73
Serdülő U14 12 16 6 15 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kiss Koppány 6, Kiss Csanád, Csillag András 1, Krajcsi Kornél, Beke Botond 5, Zádor Zalán 5, BALOGH MÁTYÁS 9/3, PATRIK-PIRK MARTIN 15, Pusztai Bence 2, Goór Dániel 3, Michel András, Herbák Endre 1

1. félidő

Következő mérkőzésünket a Serdülő Területi alapszakasz I. „B” csoport tornáján a Budapesti Honvéd ellen játszottuk. Mi a Vasas Akadémia/B meccs után rövid pihenő után dupláztunk. A Honvédnak egy meccs pihenője volt. Szerkezetben a Honvéd magasabb, és csak idős serdülők alkotják. Azért lehetett tudni előzetes eredmények alapján, hogy főként védekezésben lesznek gondjaink. Első negyed 5. percéig fej-fej mellett haladtunk, ami után teljesen elfáradtunk. Második negyedben már kezdett nyílni az olló. Végül csak 13 pontos hátránnyal mentünk a félidőre.

2. félidő

Második félidőben a harmadik negyedben teljesen elfáradtunk. A 6 dobott pont az nagyon kevés, és mutatja a tanácstalanságunkat támadásban. Volt egy két egészen jól vezetett támadásunk, de a befejezések rendre elmaradtak. Egyszerűen elfogytunk. Lepattanó csatában rendre alul maradtunk. Az eladott labdák továbbra is jellemeztek minket. Le se merem írni a pontos számot.

Összegzés

A játékosaink igyekeztek becsülettel. Sajnos még sok hibával. A mérkőzés terhelés az megvolt, állóképességünk az nagyot lépett előre. Össze kell szednünk magunkat a következő fordulóra. Két vereséggel így most visszaestünk a „C” csoportba. Ott aztán tényleg nem fér bele hiba. Ki fogjuk javítani, ebben biztos vagyok!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30