Dupláztunk, elfáradtunk

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Horváth Kinga, VB elnök: Bagi Kár

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-09-22 13:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd 19 22 17 15 73
Serdülő U14 12 16 6 15 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kiss Koppány 6, Kiss Csanád, Csillag András 1, Krajcsi Kornél, Beke Botond 5, Zádor Zalán 5, BALOGH MÁTYÁS 9/3, PATRIK-PIRK MARTIN 15, Pusztai Bence 2, Goór Dániel 3, Michel András, Herbák Endre 1

1. félidő

Következő mérkőzésünket a Serdülő Területi alapszakasz I. „B” csoport tornáján a Budapesti Honvéd ellen játszottuk. Mi a Vasas Akadémia/B meccs után rövid pihenő után dupláztunk. A Honvédnak egy meccs pihenője volt. Szerkezetben a Honvéd magasabb, és csak idős serdülők alkotják. Azért lehetett tudni előzetes eredmények alapján, hogy főként védekezésben lesznek gondjaink. Első negyed 5. percéig fej-fej mellett haladtunk, ami után teljesen elfáradtunk. Második negyedben már kezdett nyílni az olló. Végül csak 13 pontos hátránnyal mentünk a félidőre.

2. félidő

Második félidőben a harmadik negyedben teljesen elfáradtunk. A 6 dobott pont az nagyon kevés, és mutatja a tanácstalanságunkat támadásban. Volt egy két egészen jól vezetett támadásunk, de a befejezések rendre elmaradtak. Egyszerűen elfogytunk. Lepattanó csatában rendre alul maradtunk. Az eladott labdák továbbra is jellemeztek minket. Le se merem írni a pontos számot.

Összegzés

A játékosaink igyekeztek becsülettel. Sajnos még sok hibával. A mérkőzés terhelés az megvolt, állóképességünk az nagyot lépett előre. Össze kell szednünk magunkat a következő fordulóra. Két vereséggel így most visszaestünk a „C” csoportba. Ott aztán tényleg nem fér bele hiba. Ki fogjuk javítani, ebben biztos vagyok!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00