Ebben több volt

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Menyecske utca

Játékvezetők: Győri Ferenc, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-01 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapest Blazers 7 11 14 12 44
Kadett I. (ffi) 15 18 15 21 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Medveczky 7/3, Marossy 7/3, Sárkány, Vermes 6, DURÁNSZKAI 12
CS: Szabados 5, KOCSIS 11/3, Márkus, KOLOZSVÁRI 13/6, Németh, PATRIK-PIRK 6, KISS K. 2

1. félidő

A Budapest Blazers gárdája a Nagykovácsiban található AISB, azaz az amerikai iskola csapata. A főleg külföldi diákokból álló hazaiaktól hiányzott a legjobbjuk, így azért sejthető volt, hogy akár nagyobb arányú győzelmet is arathatunk a heti két alkalommal tréningező ellenfelünk ellen.
Nehezen indult a találkozó számunkra, nem találtuk a ritmust, rengeteg dobást hibáztunk, leindításokból kosarakat kaptunk, így szorosan alakultak az első percek. Az áttörést az hozta meg, hogy agresszívebb védekezésre váltottunk, és a labdaszerzéseket gólra váltva meg tudtunk ugrani.
Már a második negyed elejére mind a 12 emberünk – köztük két serdülő korú játékosunk – beforgott, és a továbbiakban is teljes rotációval játszottunk, elosztva a játékperceket. Kiss Koppány élete első kadet meccsén egy szép kosárral debütált, és mezőnyben is hasznosan szorgoskodott.

2. félidő

Nem igazán tudtuk kihasználni ezt a mérkőzést a gyakorlásra. Pedig sokkal több is lehetett volna ebben a meccsben. Irányítóink nem jeleskedtek, nem volt határozott játékszervezés az 1-es posztról, így sokszor esetlegesek voltak a támadásaink. Nem használtuk jól az opciókat, kevés tiszta helyzetet teremtettünk felállt védelem ellen. A lerohanásainkkal tartottuk jól küzdő ellenfelünket „látótávolságon” kívül.

Összegzés

Sok hiányérzetünk lehet a találkozó után. Meghatározó játékosaink nem fogtak ki igazán jó napot, és finoman szólva sem volt olajozott a támadójátékunk. A Blazers előtt le a kalappal, nagyon jó szellemű társaságot ismerhettünk meg bennük és nagyon megnehezítették a dolgunkat.

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…