Ebben több volt

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Menyecske utca

Játékvezetők: Győri Ferenc, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-01 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapest Blazers 7 11 14 12 44
Kadett I. (ffi) 15 18 15 21 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Medveczky 7/3, Marossy 7/3, Sárkány, Vermes 6, DURÁNSZKAI 12
CS: Szabados 5, KOCSIS 11/3, Márkus, KOLOZSVÁRI 13/6, Németh, PATRIK-PIRK 6, KISS K. 2

1. félidő

A Budapest Blazers gárdája a Nagykovácsiban található AISB, azaz az amerikai iskola csapata. A főleg külföldi diákokból álló hazaiaktól hiányzott a legjobbjuk, így azért sejthető volt, hogy akár nagyobb arányú győzelmet is arathatunk a heti két alkalommal tréningező ellenfelünk ellen.
Nehezen indult a találkozó számunkra, nem találtuk a ritmust, rengeteg dobást hibáztunk, leindításokból kosarakat kaptunk, így szorosan alakultak az első percek. Az áttörést az hozta meg, hogy agresszívebb védekezésre váltottunk, és a labdaszerzéseket gólra váltva meg tudtunk ugrani.
Már a második negyed elejére mind a 12 emberünk – köztük két serdülő korú játékosunk – beforgott, és a továbbiakban is teljes rotációval játszottunk, elosztva a játékperceket. Kiss Koppány élete első kadet meccsén egy szép kosárral debütált, és mezőnyben is hasznosan szorgoskodott.

2. félidő

Nem igazán tudtuk kihasználni ezt a mérkőzést a gyakorlásra. Pedig sokkal több is lehetett volna ebben a meccsben. Irányítóink nem jeleskedtek, nem volt határozott játékszervezés az 1-es posztról, így sokszor esetlegesek voltak a támadásaink. Nem használtuk jól az opciókat, kevés tiszta helyzetet teremtettünk felállt védelem ellen. A lerohanásainkkal tartottuk jól küzdő ellenfelünket „látótávolságon” kívül.

Összegzés

Sok hiányérzetünk lehet a találkozó után. Meghatározó játékosaink nem fogtak ki igazán jó napot, és finoman szólva sem volt olajozott a támadójátékunk. A Blazers előtt le a kalappal, nagyon jó szellemű társaságot ismerhettünk meg bennük és nagyon megnehezítették a dolgunkat.

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00