Edzőmérkőzés 1

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Szőke Gábor, Mihaczi Ádám

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Római Kaszások 8 8 5 9 4 34
U11 Békási Kaszások 10 11 5 1 9 36

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Mogyorósi 2, PAÁR 8, Tas 0, ZÁDOR 17, Baján 1, Bonczi 0, CZIRKOS 6, Felkai 0, Henglár 2

1. félidő

Elérkezett a Kenguru Kupa 3. fordulója, ahol első mérkőzésünket a Római Kaszások csapata ellen játszottuk. Támadásban tudtunk gyors kosarakat szerezni, sokszor találtuk meg az üres társakat, és pontos passzokat adtunk egymásnak. Sajnos ez nem az egész félidőre mondható el. Feleslegesen kapkodtunk, pontatlan passzokat adtunk egymásnak, bedobásokból is. Védekezésben meg megint nem találtuk meg az embereinket időben, és futhattunk utánuk.

2. félidő

Fej-fej mellett haladt a két csapat. Ide-oda estek a kosarak. A lepattanókat egyszerűen csak néztük, amikből vagy második esélyt adtunk nekik, vagy gyorsan tudtak belőle indulni. A végére sikerült 4 pontos előnyt szereznünk. Igaz az ellenfélnek volt még válaszra lehetősége, de nem tudták megfordítani a mérkőzést. Végül az eredményjelző 38-34-es állást mutatott. Erre a félidőre is sajnos a sok pontatlan dobás, passzolás volt jellemző. 57 pontot nem tudtunk értékesíteni. Pedig rengeteg üres dobás volt. Sokszor a figyelem az ami hiányzik a csapatból. Legyen az támadás, vagy védekezés közben.

Összegzés

Sajnos a sok betegség miatt, csak 9-en tudtunk kiállni ezen a fordulón. Így a szabályok szerint automatikusan az ellenfél csapat győz. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, a sok hiba ellenére is. Volt akarat, küzdés, hajtás a srácokban. És ez nagyon sokat számít. Viszont amit nem értek, hogy ha kérek valamit pl.: hogy ha kosarat kapunk, akkor ne sétálva dobjuk be a labdát, hanem mindenki fusson a helyére, hogy minél gyorsabban betudjuk dobni a labdát. Védekezésben pedig sokkal nagyon figyelem kell, és azt kell fogni akit én mondok. Szerencsék volt sok helyzetnél nekünk, hiszen sok olyan helyzete volt az ellenfélnek mikor üresen mentek ziccerre. Rövid pihenő után következett a második mérkőzés.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…