Edzőmérkőzés 2

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Szőke Gábor, Mihaczi Ádám

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 15:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Dűlői Kaszások 8 14 3 2 11 38
U11 Békási Kaszások 10 9 2 9 1 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: PAÁR 0, Tas 3, ZÁDOR 17, Baján 0, Bonczi 3, CZIRKOS 5, Felkai 3, Henglár 0

1. félidő

Nagyon rövid pihenő után kezdődött a második mérkőzésünk, amit a Dűlői Kaszások ellen játszottunk. Érződött a srácokon az előző mérkőzés, de tudtunk egy nagyot fújni, és egy új lendülettel belevágni ebbe a mérkőzésbe is. Itt is fej-fej mellett volt a két csapat. Védekezésben sajnos megint csak későn találtuk meg az embereket. Pontatlan passzokat adtunk egymásnak, amikből az ellenfélnek adtunk lehetőséget a pontszerzésre.

2. félidő

Itt már teljesen kijött a fáradtság a srácokon. De még ennek ellenére is küzdöttek. Sajnos a koncentráció már nem volt az igazi, így ha el is jutottunk dobásig, azt kihagytuk. A lepattanókat megint csak néztük, és ha le is szedtük, akkor nem visszadobtuk, hanem sajnos eladtuk. Sok apró hiba volt a játékba. Mondhatni már szokásos hibánk, hogy leszegezett fejjel indulunk el labdával, és így nem látjuk a többieket. Pedig sokszor le se kéne ütni a labdát, hanem csak passzolni. A fáradtság ide vagy oda, közel tudtunk maradni az ellenfélhez, de végül ők győztek 38-30-ra.

Összegzés

Én büszke vagyok a csapatra. Erre a mérkőzésre 8-an maradtunk. Akik a pályán voltak, én úgy gondolom, hogy szívük lelküket kitették. Küzdöttek, hajtottak. Az ellenfél két játékosát, akik már feljátszanak U12-be is, és régóta kosaraznak, úgy gondolom, hogy voltak momentumok, amikor meg tudtok őket fogni. A sok apró hibát kell kijavítani, és akkor jó lesz. Tudom, hogy nincs „ha” a sportban, de ha itt lett volna mindenki a mai mérkőzéseken, akkor tudtam volna frissíteni a csapaton, és még szorosabb mérkőzést játszottunk volna. Tanultunk a két mérkőzésből, és készülünk tovább. Most egy hosszabb pihenő következik ránk, mérkőzés szempontjából, de nem állunk le az edzésekkel.
Fel a fejjel srácok, nagyon jó mérkőzéseket játszottatok!!! HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…