Egy fokkal jobb volt

U11 Békási Kaszások

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Hőgler Bence, Kovács Gedeon

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-02-16 11:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd Bakáts 14 0 4 8 22 48
U11 Békási Kaszások 2 11 5 2 12 32

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Paár 0, Felkai 0, Henglár 1, Kocsis 0, Baján 0, ZÁDOR 8, CZIRKOS 17, Tas 1, Juhász 5, Réthy 2, Kiss 0

1. félidő

Második mérkőzésünket a Budapesti Honvéd Bakáts csapata ellen játszottuk.
Egy dolgot kértem, hogy sebességgel játszunk, és védekezésben érjünk vissza. Nem sikerült megoldani ezt a két dolgot. Megint úgyan úgy futhattunk vissza, és már csak a bedobásra értünk vissza. Nem találtuk az útat a gyűrűig most sem. Csak Adri tudott egy kosarat szerezni, míg az ellenfél 14-et. Második negyed jól sikerült. 0 ponton tartottuk az ellenfelet, míg mi 11-et dobtunk be. Tudtunk volna többet is, de sok esetben a pontatlanság miatt nem sikerült.

2. félidő

Egy büntetővel többet dobtunk be most. A harmadik negyedre sikerült valamit átkapcsolni, és elkezdtünk odafigyelni, sajnos még voltak hibák, de 8 pontot kaptunk csak. Viszont még most sem találtuk meg az útat a gyűrűig. 2 pontot tudtunk szerezni megint. Az utolsó felvonásban pedig egymás után estek mind a két oldalon a kosarak. Kezdtünk fáradni, így nem tudtuk csökkenteni az eredményt, így a végeredmény 48-32 lett.

Összegzés

Ez már jobb volt, mint az első mérkőzés. Viszont az első és harmadik negyedet megint nem tudom megérteni. A csapata összes játékosa tud kosarat dobni, védekezni, futni. De ma egyszerűen behúzott kézifékkel mozogtak a pályán a srácok ezekben a játékrészekben. Ennél sokkal több kell. A második és negyedik negyed már kosárlabda játékra hasonlított, de ott is voltak hibák, főleg védekezésben. Felesleges nyúlkálások, aminek a következménye, hogy Nimród ki is pontozódott. A védekezés egy nehéz játékelem, de mivel a srácok tudnak gyorsan futni, ezért én úgy gondoltam, hogy nem okoz nekik nehézséget a támadó elé érni, és nem pedig mellette futni, és végig kísérni a kosárig.
Ez ma egy ilyen „fura” nap volt. Nem tudom mi volt a srácokkal. Tanulunk belőle, és készülünk tovább, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk, és a következő fordulóban egy olyan játékot mutatni, ami elfogadható. Fel a fejjel srácok!

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00