Egy jó negyed kevés

Helyszín: Zrínyi Gimnázium – 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Belák Dorka, Nagy Joel

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-01-22 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/B 15 8 3 23 8 57
Óbudai Kaszások U12 B 6 5 3 2 20 36

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

VASALI 13, KOVÁCS 7, DOBLER 6, Balogh 4, Vitéz 3, Maurer 2, Wanjan 1, Remete 0

1. félidő

A Gyermek Bajnokság 4. fordulójában az első mérkőzésünket a Budapesti Honvéd/B csapata ellen játszottuk. Pontatlanul, álmosan kezdtük a mérkőzést, nem tudtuk felvenni a ritmust az ellenfél csapatával. A második negyedben sikerült megakadályozni, hogy sok kosarat kapjunk, csak sajnos mi is keveset dobtunk. Pedig a helyzeteink megvoltak.

2. félidő

Koncentráció kell a büntetődobáshoz! A 3. negyedben elvesztünk a pályán. Nem találta senki az emberét, nem szedtünk lepattanókat. Támadásban eladtuk a labdákat, ha meg is voltak a helyzeteink, nem tudtuk azokat pontokká váltani. A 4. negyedre sikerült megérkeznünk a mérkőzésre. Pontos passzok, labdaszerzések, könnyű kosarak jellemezték ezt a játékrészt. Viszont itt is voltak „elalvások”, figyelmetlenségek, de ki tudtuk őket javítani.

Összegzés

Közepes kezdés, felejthető 3. negyed, említésre méltó 4. negyed. Nehéz koncentrálni az egész mérkőzésen, de egy jó sportolónak képes kell lennie rá. Nem lehet ilyen későn „felébredni”. Az utolsó negyedben játszottunk elfogadhatóan. Úgy ahogyan kellene egy kosárlabda csapatnak. Pontos passzok, könnyű kosarak, jó védekezés, gyors indítások. Az első félidőben is voltak hibáink, de még ott is voltak jó periódusaink. Viszont a 3. negyedben a kispadon maradtunk.. Remélem, hogy mindenki tanul a hibákból, és képes arra, hogy kijavítsa azokat a jövőben. A 4. negyedhez gratulálok srácok! Egy mérkőzésnyi pihenő után, következett a 2. mérkőzésünk

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00