Egyből a mélyvízbe

Helyszín: Novomatic Aréna, Sopron

Játékvezetők: Kapusi Gábor, Herczeg Ágoston

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-31 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Young Angels Kosice 27 18 14 14 73
Női Serdülő 16 6 15 11 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Csocsán, Csonka, Mahmoud, Csicsvári, BABAY-BOGNÁR 11/6, Kronavetter 3, Kerékgyártó, BOBVOS , Henglár, Marosvölgyi 2, CZIRKOS 32

1. félidő

Péntek délután a Kassa csapat ellen játszottunk. Ellenfelünk délelőtt már játszott egy mérkőzést, ahol magabiztosan nyert. Előzetesen sok mindent nem láttunk csak annyit, hogy szerkezetben egészen elképesztően össze vannak rakva a szlovák lányok.
Repülőrajtot vett ellenfelünk, 11-0-s kezdés után igyekeztünk rendezni a sorokat, de az 5. perc végén már 19-4 volt oda. A negyed második felére mi is megérkeztünk, de nehezen találtuk meg ellenfelünk védekezésének ellenszerét, mely a meccs ezen időszakában sokszor egy tudatos 2-3-as zóna volt.
Védekezésben fizikailag hátrányban voltunk, ellenfelünk két magasabb lányát nem tudtuk levédekezni, második esélyből rengeteg kosarat kaptunk.

2. félidő

Félidőben 23 pont hátrányunk volt, igyekeztünk átbeszélni mind támadásban, mind védekezésben azokat a dolgokat, amiken változtatnunk, vagy amikben javulnunk kellett.
A harmadik negyed első felében mindkét oldalt kevés pont esett, majd a negyed második felében kiszakadt mindkét oldalt a gólzsák, és sokszor zörrent a háló.
A negyedik negyed elején Panka egyszemélyes rohamával 15 pontra megközelítettük a kassaiakat, de ennél közelebb már nem tudtunk jönni, sőt a negyedik negyed végére beállt a 25 pontos különbség.

Összegzés

Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, melyen nagyon jól kijöttek azok a dolgok, amik a gyengeségeink. Ellenfelünk védekezése ellen nem volt könnyű támadni, mivel volt, hogy terület védekezést csinált, volt hogy behúzódó emberfogásos védekezést alkalmazott. Lényegesen agresszívabbak voltak mint mi ez a 32 engedélyezett támadólepattanóban nagyon jól megnyilatkozott. Nagyon örültem, hogy ugyan nehezen lendültünk bele, de jól harcoltuk végig a mérkőzést. Számokban ma Panka és Kinga teljesítménye volt olyan ami kiemelkedő, de sokan rajtuk kívül is kihozták magukból a legtöbbet, csak így tudunk majd előre lépni! Később kiderült, hogy ezen a tornán a kassai lányok voltak egyedül hibátlanok, így a tisztes helytállásunk lélektanilag talán még többet ér! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00