Eladott labdák meccse

Helyszín: Budapest, Bihari u. 23, 1107

Játékvezetők: Szőke Gábor, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-15 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Törekvés SE 11 7 7 17 42
Óbudai Kaszások U14 Leány 19 20 8 10 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CZIRKOS 18, Csicsvári 4, Csocsán 4, Kronavetter 2, Kocsis 2, Bobvos 5/3, Sterbenz 4, KERÉKGYÁRTÓ 2, NAGY 10, KUNCZ 6, Bene

1. félidő

Hosszabb szünet után léptünk újra pályára, ellenfelünk a Török Flóris csapata volt, a budapesti kadett bajnokságban. Hasonló összetételű volt a két csapat, többnyire serdülők alkották a két csapatot.

Látszott a mozgásunkon, hogy nem vagyunk formában, de a hazai csapat sem égett igazán magas hőfokon. Leginkább gyorsindításból szereztük a kosarainkat, felállt játék kevés volt, illetve pontatlanul viteleztük ki. Védekezésben sok egyéni hibát vétettünk, de szerencsénkre ezt a fehérmezesek nem tudták kellően megbüntetni.

2. félidő

A második félidőnk katasztrofálisan sikerült, több eladott labdát hoztunk össze, mint pontot. Volt mindenféle, kidobtuk, kihajítottuk, kirúgtuk, nem kaptuk el így aztán támadásban nem sok mindent tudtunk gyakorolni. A pozitívum ebben a félidőben annyi volt, hogy a mostanában sokat gyakorolt védekezési elemet többször is meg tudtuk csinálni.

Összegzés

Két hét után játszottunk újra mérkőzést, és ez meg is látszott a produktumunkon. Nem voltunk kellően élesek, aminek a következménye az lett, hogy az utóbbi időben gyakorolt dolgokból szinte semmit se láttunk vissza. Az eladott labdák mennyisége mutatja, hogy mennyire nem voltunk ma itt fejben. Aminek örülni tudok, hogy mindenkinek jutott elegendő játékperc, és 10 játékosunk is szerzett kosarat. 10 napunk maradt a B döntő kezdetéig, addigra készen kell állnunk! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…