Elején eldőlt…

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Villányi Máté

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-09 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris Törekvés 35 16 19 24 94
Női Serdülő 11 11 10 22 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Henglár, Szántó 3, Ulicsnik 2, Mahmoud, Konta 5, Tordai 5, Rompos 2, SÁGI 23, Együd 5, POLGÁRI 4, Takács 5, Kocsis

1. félidő

Második meccsünkön a Törekvést fogadtuk. A héten rengeteg betegséggel küzdöttünk így messze nem a legerősebb felállásban tudtunk játszani. Az elején megleptek minket az agresszív csapdázással, sorra adtuk el a labdákat, könnyű ziccereket kaptunk. Második ötösük gyengébb volt, kevesebbet, és gyengébben csapdáztak, nekünk sajnos a felállt támadásunk nagyon gyenge volt.

2. félidő

Második félidőben sokszor az elszakadással volt gondunk, így nehezen hoztuk játékba a labdát. A csapdákból sokkal jobban hoztuk ki a labdát, mint az elején. A harmadik negyedben még nem oldottuk meg jól az emberfölényes szituációkat. A negyedik negyedben sokkal jobban hoztuk ki a labdát, és oldottuk meg a végét. Ellenfelünknél ekkor már a gyengébb ötös játszott.

Összegzés

Tanulságos mérkőzés volt, jó felkészülés jövő hétre, ahol szintén csapdázást fogunk kapni, de egy gyengébb ellenféltől. Nem a legerősebb összeállításunkba vállalható ez a vereség, az első negyedet sajnálom, hogy ott teljesen megadtuk magunkat. Ott eldőltek az érdemi kérdések, 35 kapott ponttal rögtön elástuk magunkat.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00