Elfáradtunk a második félidőre

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Matóczay Bálint

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Csillagok 8 21 5 10 17 61
Kaszás Girls 20 9 6 14 2 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: CSOCSÁN 3, Csonka, Mahmoud 8, Hámori, Bobvos 2, Bene, Rompos 2, Krajcsovich 1, Henglár 1, Babay-B. 2, Sterbenz, CZIRKOS 32/3

1. félidő

Egy meccset pihentünk, és vártuk a Csata elleni mérkőzést.
Ismételten nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ellenállhatatlanul játszottunk. Jó támadásokkal, és nagyon jó védekezésekkel operáltunk. Szerintem a valaha volt egyik legjobb negyedünket produkáltuk. 12 pontos előnyre tettünk szert.
Sajnos a második negyedbe nem sikerült tovább folytatnunk az első negyed játékát. 1-1-ben nem tudtuk tartani két lányukat, akik fizikálisan erősebbek voltak nálunk. Támadásban sok olyan hibát követtünk el amiből rögtön ziccert kaptunk, de voltak szépen kialakított helyzeteink is. Az eredmény egálra módosult.

2. félidő

Büntetőzésünkkel szereztünk egy pont előnyt, így vágtunk neki a harmadik negyednek.
Nem tudtuk azt a lendületet hozni, amit az első negyedben. Támadásaink kevéssé voltak dinamikusak, több volt a labdapumpálás kevés a mozgás. Védekezésben továbbra sem voltak nagy gondjaink de kellett volna egy jobb támadójáték.
A negyedik negyedben jött az összeomlás. Védekezésben nem tudtuk tartani őket. Próbálta mindenki fogni az erősebb-ügyesebb játékosaikat, de nem tudtuk tartani őket 1-1-ben. Támadásunk szétesett. Sok erőtlen 1-1, rossz helyzetkiválasztás jellemzett minket.

Összegzés

Nagyon jó mérkőzést játszottunk, 10 ponttal kaptunk ki, de nincs semmi szégyellnivalónk. Sajnos 1-1 védekezésben nem tudtuk tartani ellenfelünk egy-két játékosát, sok az a 61 pont amit kaptunk. 4*8 perc alatt az 51 pont nem kevés, amit dobtunk. A két meccs tanulsága, hogy mind a kétszer nagyon jól kezdtünk, nagyon jó volt az első félidő, de utána a második már gyengébb volt. Állóképességünkön van mit javítanunk!

Csak egy rövidke évértékelés mert még nincs vége teljesen a szezonnak, de a Gyermek Kupának ezzel vége van, év elején a célunk az volt, hogy kijussunk az országos jamboree-ra és ez sikerült. Gratula mindenkinek!

Két fontos Budapest bajnoki mérkőzésünk lesz még májusban, találkozunk a Kőbányával és a BEAC-cal. Addig készülünk és Zelma is remélhetőleg visszatér! A vereség ellenére büszke vagyok a csapatra!!! Szép volt Lányok!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!