Elfáradtunk a végére

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Bozsó Gábor, Villányi Mátyás

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-10-28 09:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd Bakáts 3 11 4 6 17 41
Békási Kaszások 8 6 7 5 9 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Paár 4, Mityók 3, Dzsudzsák M., Farkas 3, Réthy 5, Ács 4, Lukács 2, Forgó 1, Dzsudzsák A., Daróczi 5, Zádor 4, Páll 4.

1. félidő

Második mérkőzésünket a Budapesti Honvéd csapatával játszottuk. Nem nagyon akartak beesni a kosarak nekünk , pedig most is sok üres helyzetünk volt, csak a végén nem koncentráltunk eléggé.

Most is szépen passzoltuk egymásnak a labdát, és lett is belőle helyzet. Védekezésben kicsit elfáradtunk, sokszor nem találtuk az emberünket, és így ők üresen mehettek ziccert dobni. Ennek ellenére az eredmény döntetlen volt az első két játékrész után. (14-14)

2. félidő

Most 7 darab büntetőt sikerült bedobni, reméljük a következő mérkőzésen 12 re növekszik ez a szám. 
Érződött a srácokon az első meccs, elkezdtünk pontatlanul passzolni, volt, hogy az ellenfél kezébe passzoltunk, nem értünk vissza mikor védekezni kellett volna, és ezt az ellenfél ki is használta.
Utolsó percekig szoros volt a mérkőzés, de sajnos az ellenfél 23 as számú játékosát nem tudtuk megfogni, így végül 6 ponttal kikaptunk.

Összegzés

Lehet hibázni mikor a pályán vagy, de nem szabad feladni és leszegezett fejjel sétálni vissza. Küzdeni kell az utolsó percig, és a hibát kijavítani! Legyen az egy jó passz, egy jó védekezés.
Két mérkőzést játszottunk egymás után, elfáradtunk a végére, de ezzel nincs semmi baj. Küzdöttek a srácok becsülettel. Sok üres közeli dobást hagytunk ki, és nem szedtük le a lepattanót. Az ellenfelünk pedig minden labdára ugrott, így ők többször is próbálkozhattak kosarat szerezni.
Nincs semmi baj, sokat tanulhattunk ebből a mérkőzésből is. Készülünk tovább az edzéseken, és várjuk a következő fordulót!

Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

  • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…