Elfáradtunk a végére

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Bozsó Gábor, Villányi Mátyás

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-10-28 09:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd Bakáts 3 11 4 6 17 41
Békási Kaszások 8 6 7 5 9 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Paár 4, Mityók 3, Dzsudzsák M., Farkas 3, Réthy 5, Ács 4, Lukács 2, Forgó 1, Dzsudzsák A., Daróczi 5, Zádor 4, Páll 4.

1. félidő

Második mérkőzésünket a Budapesti Honvéd csapatával játszottuk. Nem nagyon akartak beesni a kosarak nekünk , pedig most is sok üres helyzetünk volt, csak a végén nem koncentráltunk eléggé.

Most is szépen passzoltuk egymásnak a labdát, és lett is belőle helyzet. Védekezésben kicsit elfáradtunk, sokszor nem találtuk az emberünket, és így ők üresen mehettek ziccert dobni. Ennek ellenére az eredmény döntetlen volt az első két játékrész után. (14-14)

2. félidő

Most 7 darab büntetőt sikerült bedobni, reméljük a következő mérkőzésen 12 re növekszik ez a szám. 
Érződött a srácokon az első meccs, elkezdtünk pontatlanul passzolni, volt, hogy az ellenfél kezébe passzoltunk, nem értünk vissza mikor védekezni kellett volna, és ezt az ellenfél ki is használta.
Utolsó percekig szoros volt a mérkőzés, de sajnos az ellenfél 23 as számú játékosát nem tudtuk megfogni, így végül 6 ponttal kikaptunk.

Összegzés

Lehet hibázni mikor a pályán vagy, de nem szabad feladni és leszegezett fejjel sétálni vissza. Küzdeni kell az utolsó percig, és a hibát kijavítani! Legyen az egy jó passz, egy jó védekezés.
Két mérkőzést játszottunk egymás után, elfáradtunk a végére, de ezzel nincs semmi baj. Küzdöttek a srácok becsülettel. Sok üres közeli dobást hagytunk ki, és nem szedtük le a lepattanót. Az ellenfelünk pedig minden labdára ugrott, így ők többször is próbálkozhattak kosarat szerezni.
Nincs semmi baj, sokat tanulhattunk ebből a mérkőzésből is. Készülünk tovább az edzéseken, és várjuk a következő fordulót!

Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00