Elfáradtunk, de zsebben a második is!

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Hartai Tamás, Zádeczki Donát

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-01-19 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapest Honvéd Bakáts 5 7 7 8 6 33
Dűlői Kaszások 17 12 5 10 8 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Baracsi 3, Császár L., Császár M. 3, Demeter-Nyitrai 2, HALÁSZ 7, Kovács-Barcza 2, KÖRTVÉLYESSY 9, Krajcsovich 5, Kun, NÉMETH 9, Starcz, SZÉKELY 12

1. félidő

Pihenő nélkül következett a forduló második mérkőzése a Honvéd Bakáts csapata ellen. Az előző meccs sokat kivett belőlünk, főképp mentálisan fáradtunk el, ez abszolút látszott ennek a meccsnek a kezdetén is. Az 5. perc után 5:4-re vezetett a nálunk kisebb és képzetlenebb játékosokból álló piros mezes csapat. Ekkor egy időkérés után összekaptuk magunkat és nem is engedtünk több pontot ellenfelünknek a negyedben, míg mi 13-at termeltünk az első játékrész második felében! A második alakulat ugyanebbe a hibába esett, náluk 6 perc telt el a 2.negyedből, mire észbe kaptak és elkezdtek fegyelmezetten támadni és védekezni. Végül ezt a negyedet is sikerült megnyernünk egy 10-0-ás futásnak köszönhetően. A félidőben az előző mérkőzéshez hasonlóan, 5 büntetőt sikerült a helyére küldeni, ezúttal Joni, Ati, Jázmin, Misi és Levi volt sikeres a vonalról, járt a pacsi nekik!

2. félidő

A második félidő előtt reméltem, hogy fejenként egy lejátszott negyed után már mindenki megérkezett a mérkőzésbe és nem követjük el azokat a hibákat, mint amiket az elsőben. Örömömre ez így is történt, védekezésben sokkal összeszedettebbek voltunk támadásban pedig a negyed első öt percének mindegyikében be tudott találni valaki! Ezután a srácok úgy gondolhatták, hogy ennyi elég is, ugyanis a 3. játékrész további részében nem dobtunk több kosarat, ellentétben ellenfelünk 15-ösével, aki többször is betalált. A negyedik felvonásban továbbra is uraltuk a mérkőzést különösebb erőfeszítés nélkül, így szorosan ugyan, de ezt a negyedet is, ahogyan a mérkőzést is sikerült megnyernünk.

Összegzés

Látszott, hogy nem tett jót, hogy a két mérkőzést egymás után kellett lejátszanunk. Ennyit még szemmel láthatóan nem bírunk egyhuzamban odafigyelni, ezt az is bizonyítja, hogy első ellenfelünk ezt a csapatot kétszer ennyivel tudta legyőzni. De hogy is bírnánk, amikor még egy mérkőzésen belül is vannak hullámvölgyeink. Persze nem elvárható, hogy ennyi idősen teljesen kiegyensúlyozottan tudjunk lejátszani két meccset, de minél jobban törekedni kell rá! Hiszen ezt az összecsapást ugyan sikerült megnyernünk, de lehet, hogy a feljebbi csoportokban velünk egy súlycsoportú csapatok ellen kevés lesz, ha csak egy fél meccset bírunk odafigyelni. Nem akarom, hogy a negatív hangvétel uralkodjon egy 20 pontos siker beszámolójában, de mint tudjuk egy edző soha sem lehet teljesen elégedett. Természetesen büszke vagyok a srácokra, lányokra, két győzelemmel zártuk a fordulót, amiért meg is dolgoztunk az elmúlt két hónapban! Nagy örömmel tölt el, hogy a pontok is szépen eloszlottak, ezzel is igazolva, hogy mindkét alkalommal csapatként tudtunk győzedelmeskedni! Gratulálok, mindenki hozzátett a csapat diadalához! Csak így tovább, hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00