Ellentétes félidők

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szőke Gábor, Kutrik Andrea

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-01-20 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/B 10 18 16 13 57
Kadett I. (ffi) 25 22 13 14 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: DOBOSSY 11/3, Vasali 4, Chabot, ORBÁN 12/6, Safranka 2
CS: Dócs 8, JÁVORSZKI 6, Finna 1, Bai 6, KORKIN 19/6, SZOBOSZLAI 7, Korpás

1. félidő

A regionális bajnokságban az utolsó alapszakasz mérkőzésünket játszottuk vasárnap délután. Eddig minden meccsen idősebb összetételű csapatok ellen léptünk pályára, most a bemelegítésnél láttuk, hogy a Vasas a – pár 2004-essel kiegészített, – serdülőcsapatát hozta el. Az erejüket azért jelzi, hogy fizikálisan nem volt nagy különbség a javunkra.
Mivel az utóbbi másfél hónapban egy alkalommal edzett együtt a junior edzőcsoporttal tréningező 2003-as, ill. a 2004-es garnitúránk, sorcserékkel játszottunk. A 2004-esek kezdtek, majd jöttek az idős kadetjeink és így tovább. Ekkor egységesen, pontosan játszottunk, sikerültek a dolgaink. Elsősorban Dobossy és Korkin vezérletével gyorsan nagy különbség lett a két csapat között. Bár a második negyed végére védekezésünk felpuhult, egy híján 20 ponttal jártunk előrébb a félidőben.

2. félidő

A második játékrészben már vegyítettük a két külön edzőcsoportban edző fiatal és idős kadet játékosainkat. Jócskán visszaesett a teljesítményünk, nyilván nem voltunk már olyan egységesek és a játékkapcsolataink sem működtek jól, de ez ilyenkor benne van a pakliban. Idős kadetjeink dupláztak, hiszen a meccset megelőzően junior mérkőzésen is játszottak, elfáradtak. A 2004-eseink egy része, akik még az egy nappal ezelőtti központi felvételi hatása alatt álltak, „mérsékelten” voltak beszámíthatóak. Egyéni teljesítmények terén is csak a bátran vállaló, a mezőnyben is sokat dolgozó Orbán emelhető ki az utolsó két negyedben, a többiek visszaestek. Így nem tudtuk leszakítani jó küzdő, fiatalabb ellenfelünket.

Összegzés

Némi csalódás a második félidei játékunk, főleg , hogy voltak olyan perceink ahol hibát hibára halmoztunk. De, a fiúk mentségére szóljon az is, hogy december első felében, a legutóbbi regionális meccsünkön játszottunk ilyen összetételben. Az első játékrész rendben volt, azzal elégedettek lehetünk!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00