Ellentétes félidők

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szőke Gábor, Kutrik Andrea

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-01-20 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/B 10 18 16 13 57
Kadett I. (ffi) 25 22 13 14 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: DOBOSSY 11/3, Vasali 4, Chabot, ORBÁN 12/6, Safranka 2
CS: Dócs 8, JÁVORSZKI 6, Finna 1, Bai 6, KORKIN 19/6, SZOBOSZLAI 7, Korpás

1. félidő

A regionális bajnokságban az utolsó alapszakasz mérkőzésünket játszottuk vasárnap délután. Eddig minden meccsen idősebb összetételű csapatok ellen léptünk pályára, most a bemelegítésnél láttuk, hogy a Vasas a – pár 2004-essel kiegészített, – serdülőcsapatát hozta el. Az erejüket azért jelzi, hogy fizikálisan nem volt nagy különbség a javunkra.
Mivel az utóbbi másfél hónapban egy alkalommal edzett együtt a junior edzőcsoporttal tréningező 2003-as, ill. a 2004-es garnitúránk, sorcserékkel játszottunk. A 2004-esek kezdtek, majd jöttek az idős kadetjeink és így tovább. Ekkor egységesen, pontosan játszottunk, sikerültek a dolgaink. Elsősorban Dobossy és Korkin vezérletével gyorsan nagy különbség lett a két csapat között. Bár a második negyed végére védekezésünk felpuhult, egy híján 20 ponttal jártunk előrébb a félidőben.

2. félidő

A második játékrészben már vegyítettük a két külön edzőcsoportban edző fiatal és idős kadet játékosainkat. Jócskán visszaesett a teljesítményünk, nyilván nem voltunk már olyan egységesek és a játékkapcsolataink sem működtek jól, de ez ilyenkor benne van a pakliban. Idős kadetjeink dupláztak, hiszen a meccset megelőzően junior mérkőzésen is játszottak, elfáradtak. A 2004-eseink egy része, akik még az egy nappal ezelőtti központi felvételi hatása alatt álltak, „mérsékelten” voltak beszámíthatóak. Egyéni teljesítmények terén is csak a bátran vállaló, a mezőnyben is sokat dolgozó Orbán emelhető ki az utolsó két negyedben, a többiek visszaestek. Így nem tudtuk leszakítani jó küzdő, fiatalabb ellenfelünket.

Összegzés

Némi csalódás a második félidei játékunk, főleg , hogy voltak olyan perceink ahol hibát hibára halmoztunk. De, a fiúk mentségére szóljon az is, hogy december első felében, a legutóbbi regionális meccsünkön játszottunk ilyen összetételben. Az első játékrész rendben volt, azzal elégedettek lehetünk!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00