Ellentétes félidők

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Zádeczki Donát László

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-02-16 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Honvéd-SzSE 15 10 6 11 10 52
Kaszás Girls 6 16 9 12 11 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Henglár 1, CZIRKOS 27, Mahmoud 9, Babay-B. 11, Csicsvári 2, Csocsán 1, Rompos, Bene 1, BOBVOS, CSONKA 1, Sterbenz, Krajcsovich 1

1. félidő

Egy meccs pihenő után a csoportban maradásért mérkőzött meg a két csapat. Ősszel találkoztunk már velük akkor egy nagy leolvadás után két ponttal ők nyertek, így bíztam benne, hogy vissza akarunk vágni.
Sajnos nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kellett volna. Maradt az előző meccsről az enerváltság az első ötösünkben, gyenge lepattanózásunk, 1-1 védekezésünk, rengeteg alaptechnikai hiba nem azt jelezte, hogy itt vagyunk fejben.
Második ötösünk sem hozta meg az átütő erőt, 4 perc elteltével már 21-8 volt az eredmény oda. Második négy percre összekaptuk magunkat és megmutattuk, hogy lesz itt keresnivalónk.

2. félidő

Végre a büntetőzésünk jól sikerült, 9 találattal utolértük őket.
Kinga és Nóci kezdett visszatalálni önmagához, vezetésükkel most tudtunk válaszolni az ellenfél kosaraira. Lepattanóinkat jobban leszedtük, jobban küzdöttünk a szabad labdákért. Egy ponttal hoztuk a negyedet.
A záró játékrészben hol mi hol az ellenfél vezetett, igen izgalmas végjátéra sikerült. 1 percnél egy nagy hibával 3 ponttal meglépett az ellenfelünk, innen kellett felállnunk. Ez sikerült is, sőt körülbelül 20 másodpercnél támadhattunk a győzelemért. Panka nagyon higgadtan, 10 másodpercél elindult a gyűrű felé 4-nél elsüllyesztette a sikeres közelit. Innen a Honvéd már nem tudott visszatámadni, így meg lett a győzelem.

Összegzés

Játékunk az első félidő nagy részében bőven hagyott kivetni valót. Enerváltan, lassan játszottunk. Óriásit változtattunk a második félidőre, ez a jó irány, de még mindig tudunk csavarni a fokozatokon. Panka klasszis teljesítménye mellett, nekem Dodó-Mandus óriási mezőnymunkája tetszett.
Sikerült bent maradnunk a C csoportban, következő fordulóban pedig a Kőbánya és a Csata ellen fogunk megmérkőzni. 3 hetünk van felkészülni, 1-1 védekezésünkön addig nagyon nagyot kell változtatnunk. Jövő héten a Vasassal, utána levő héten Kőbányával játszunk a Budapest bajnokságban, így élesben is tudjuk tesztelni majd, hogy jó úton járunk e. Addig is kőkemény munkára van szükség az edzéseken! Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…