Ellentétes negyedek mérkőzése

U16 Leány

Helyszín: Szolnok, B. Nagy Pál Sportcsarnok

Játékvezetők: drenyovszki Dániel, Szőcs Béla

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2021-10-02 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szolnoki Sportcentrum/A 11 18 13 16 58
Óbudai Kaszások U16 Leány 21 2 19 8 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BABAY-BOGNÁR 13, Csocsán 3/3, Sterbenz, NAGY 12, Kuncz
Cs: Mahmoud 8, KRONAVETTER 9, Kerékgyártó

1. félidő

Nagyon jó ritmusban tudtuk elkezdeni a mérkőzést. Támadásban agilisan és pontosan játszottunk, védő oldalon kellően agresszívak voltunk. A második negyedre az ellenfelünk is szorított a védekezésén és lehet túlságosan meg is nyugodhattak a lányok a 10 pontos vezetés láttán, emiatt elvesztettük a koncentrációnkat. Sem támadásban, sem védekezésben nem voltunk kellően precízek. Támadásban rossz döntéseket hoztunk, kimaradtak a helyzetek, védekezésben többször is második, harmadik esélyből kaptunk kosarakat.

2. félidő

A nagyszünetben rendeztük a sorainkat és a harmadik negyed közepére már ledolgoztuk a hátrányunkat. A záró etapban fej-fej mellett haladt a két csapat. Míg mi megdolgoztunk szinte minden kosarunkért, ellenfelünk többször is könnyebb indítás kosarakat tudott szerezni. A végjátékban sajnos mi hibáztunk többet így a győzelmet nem sikerült megszereznünk.

Összegzés

Ami a különbséget jelenthette ezen a találkozónk a két csapat között, hogy míg a Szolnokiak az első selejtező körben túl voltak több tétmeccsen, addig hosszú idő óta nekünk ez volt az első tétmeccsünk. A csapat tavaly óta kis mértékben átalakult és megváltoztak a szerepek is. Mindenkinek egytől egyig felelőséget kell vállalnia a csapat életében. Azt gondolom, nagyon sokat fejlődtek a lányok ebben a két hónapban mióta együtt dolgozunk, de még a java hátra van. Sajnálom, hogy nem sikerült a főtáblára jutni, de nem kesergünk emiatt, hanem nagyon keményen fogunk azon dolgozni, hogy elérjük a kitűzött céljainkat.

Hasonló tartalmak

 • Süle Krisztina vezetőedző beszámolója

   

  Leány Junior Selejtező II.

  1 győzelem – 1 vereség

   

  A Nemzeti Junior Bajnokság második selejtező körében a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzés második negyedében kiharcoltunk egy 10 pontos előnyt, melyet a harmadik negyedben tudtuk…

 • Két győzelem, egy vereség!

   

  A tét a főtáblára való bejutás volt, amihez (jelen információink szerint) a három mérkőzésből legalább kettőt meg kellett nyernünk. Természetesen minden meccsünkön győzni szerettünk volna, de azt már előzetesen sejtettük, hogy a körmendi csapatot, hazai pályán nagyon nehéz lesz megverni. Bár szombaton…