Előremutató teljesítmény

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Hartai Tamás, Ntasis Lazaros

Nézők száma:

Mérkőzés időpontja: 2021-05-08 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 16 10 20 17 63
Óbudai Kaszások U18 31 19 26 27 103

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: KOROMPAY 8/6, VARSÁNYI 7/3, SAFRANKA 26/6, DÓCS 19, ORBÁN 8
CS: CHABOT 8, DOBOSSY 9/3, SZABADOS 6, CSOCSÁN 1, VERMES 7, KOLOZSVÁRI 4, LÉH

1. félidő

Két veretlen csapat találkozott a Budapest-bajnokságban, és az eddigi eredmények alapján mindkét csapat kiemelkedett a mezőnyből. Jó meccsre, rangadóra készültünk a korábbiakhoz képest jócskán megerősödő budafokiak ellen, akikhez elsősorban a Mafctól érkeztek meghatározó játékosok az utóbbi időben.

Magas szerkezettel kezdtünk, ami jól is működött. Gyorsan elléptünk a vendégektől, akik 11-0 után szerezték első pontjaikat. Kevés hibával, pontosan játszottunk, agresszívak voltunk, uraltuk a palánk alatti területet. A budafokiak nagyon nehezen tudtak csak a gyűrűnk közelébe kerülni, kiszorítottuk őket, kintről kényszerültek próbálkozni, az elején kevés sikerrel. A cserék és a szerkezet váltásunk sem vetette vissza csapatunkat, így a negyed végére már 15 pont különbség volt a csapatok között.
Jó volt nézni, hogy mennyire egységesek voltunk, ma nem volt gyenge pontja együttesünknek, pedig újfent olyan összetételben játszottunk, mint még korábban egyszer sem a szezon során. Folyamatosan magas szinten teljesítettünk, ez tette lehetővé, hogy a szünetig elértük az 50 pontot és komoly differencia alakult ki a két csapat között, a játék minőségében, valamint az eredményben is.

2. félidő

A második játékrészben már előfordult egy-két apróbb hullámvölgyünk, de gyorsan orvosolni tudtuk ezeket, kijavítottuk a hibáinkat. Továbbra is próbálgattuk a különböző szerkezeteket és a teljes, 12-es rotáció mellett is folyamatosan növelni tudtuk az előnyünket. A végén a 100-at is megdobtuk és egy nem várt, nagy különbségű győzelemnek örülhettünk.

Összegzés

Egy nagyon előremutató teljesítmény volt az egész mérkőzés, jelzésértékű, hogy ilyen összetételben technikai téren, taktikailag és mentálisan is mennyire egységesek voltunk. Hatalmasat léptünk előre a múlt heti produkciónk után, 2005-öseink remekül illeszkedtek be és most egy igazi nagy betűs csapatot láthattunk a pályán. Ez így nagyon biztató a jövőre nézve!

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…